Survivor 4: Νικητές του αγωνίσματος οι Κόκκινοι

Θα φάνε καλά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές του αγωνίσματος οι Κόκκινοι

Νικητές στο αγώνισμα επάθλου ήταν στο σημερινό επεισόδιο οι Κόκκινοι όπως και σας είχαμε αναφέρει πρώτοι εδώ και μάλιστα ήταν πολύ τυχεροί αφού θα απολαύσουν μπριζόλες!

Η ομάδα, η οποία ενισχύθηκε από την Ελένη Χαμπέρη η οποία έκανε την είσοδο της και μάλιστα πήρε και τον πρώτο της πόντο χαροποιώντας έτσι την ομάδα, κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει το πιο ωραίο έπαθλο φαγητού ως τώρα.

Από την άλλοι οι Μπλε οι οποίοι έχουν και προβλήματα στο θέμα προμηθειών και το μοίρασμα τους θα μείνουν νηστικοί.

χαμπέρη νικητές οι κόκκινοι

Survivor 4: Διαλύεται η κλίκα των Μπλε - Απομακρύνονται Άννα Μαρία και Μπάρτζης;

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.

Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδη... διαβάστε τη συνέχεια για την κλίκα των Μπλε στο Athensmagazine.gr