Survivor 4: Λύγισε μετά τον αγώνα της η Νικολέτα Μαυρίδη

Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Λύγισε μετά τον αγώνα της η Νικολέτα Μαυρίδη

Σοκ επικράτησε στην κόκκινη ομάδα με την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία υπέφερε από τους πόνους λίγο μετά από το δικό της αγώνα και έμοιαζε να μην είναι καθόλου καλά.

Η παίκτρια των «Κόκκινων» νίκησε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στον οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά αμέσως μετά πήγε πίσω από τον πάγκο, αισθανόμενη πόνο στο στομάχι.

Άπαντες «πάγωσαν» και έσπευσαν να τη βοηθήσουν, με την χορεύτρια πάντως να μην μπορεί να αγωνιστεί ξανά. Η ομάδα της, σε εκείνο το σημείο, της υποσχέθηκε την νίκη και τραγούδησε ρυθμικά το προσωπικό της σύνθημα, ώστε να την εμψυχώσει.

Οι πόνοι της Νικολέτας μετά τον αγώνα της

Ασημακόπουλος για Ντάφυ: "Είσαι παίκτης τελικού"

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».