Survivor 4: Γενέθλια για τον Κόρο - Του έκαναν έκπληξη οι συμπαίκτες του

Ο Μπόγδανος του έφτιαξε μέχρι και δώρο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Γενέθλια για τον Κόρο - Του έκαναν έκπληξη οι συμπαίκτες του

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Κόρομι στην παραλία του Survivor, με τους συμπαίκτες του να έρχονται και να του εύχονται «χρόνια πολλά», καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ήταν ανυποψίαστος, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος του ετοίμασε ένα όμορφο αναμνηστικό αντί τούρτας, ξεκινώντας εκεί το τραγούδι για την ιδιαίτερη αυτή μέρα του «Κόρο», o οποίος άφησε για λίγο στην άκρη τα ψαρέματα αλλά και την κόντρα του με τον Ντάφι για να γιορτάσει μαζί με τους καλούς του φίλους..

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στη διάρκεια της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα και του ευχήθηκαν ξανά, με τον «Κόρο» να δείχνει χαρούμενος, ενώ του έκανε και πλάκα πως αυτή την εποχή γεννιούνται τα πιο όμορφα παιδιά. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κόρομι είχε την τιμητική του και στο Twitter αφού οι φανς έσπευσαν να του ευχηθούν!

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Κόρο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Κόρο

Τα κορίτσια που παρακολουθούν Survivor φαίνεται πως μάλλον... θα απογοητευτούν, αφού εντοπίσαμε τη σύντροφο του Γιώργου Κόρομι και είναι πραγματικά εντυπωσιακή, κλέβοντας την παράσταση.

Η ίδια εμφανίστηκε στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας και αυτό έγινε για πρώτη φορά, αφού ο παίκτης της μπλε ομάδας, που έχει διαρκώς μια έντονη κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να μιλά για τα προσωπικά του.

Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι το ζευγάρι δεν είναι αγαπημένο, αφού είναι εδώ και αρκετά χρόνια μαζί. Μάλιστα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Κόρο είχε στείλει και τις ευχές του στην καλή του.

Survivor 4 σύντροφος Κόρο

Μάλιστα, στον προσωπικό λογαριασμό του «Κόρο» στο Instagram, έχουν αναρτηθεί αρκετές φωτογραφίες των δυο τους... δείτε τη σύντροφο του Κόρο στο Athensmagazine.gr