Survivor 4: Τι συνέβη την ώρα που άνοιξε skype η σύντροφος του Παππά με την εκπομπή Ευτυχείτε

Απίστευτο περιστατικό! Ήταν στον αέρα και το είδε όλο ο κόσμος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι συνέβη την ώρα που άνοιξε skype η σύντροφος του Παππά με την εκπομπή Ευτυχείτε

Στον αέρα του Ευτυχείτε μέσω skype βγήκε το πρωί της Τετάρτης 5/5 η σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor, Αλέξη Παππά, Alessia Demetz, που δεν έχει χάσει κάμερα για κάμερα τον τελευταίο καιρό και οι δηλώσεις της για τον... έρωτα της είναι πολλές!

Μάλιστα, την ώρα που συνδέθηκε η κάμερα με την εκπομπή έτυχε - έτυχε πάντα (!) - να έλαβε ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της... Κοίτα να δεις κάτι πράγματα...

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις μου έστειλε λουλούδια ο Αλέξης! Αυτά είναι! Ταιριάζουν και με τα ρούχα μου, είναι όμορφα» σημείωσε με χαμόγελο η Alessia Demetz. Όσον αφορά την κάρτα που είχαν τα λουλούδια, έγραφε: «Εύχομαι να σε βλέπω να χαμογελάς συνέχεια! Το όνειρο μου είναι να δω τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη. Άσε με να βοηθήσω να γίνει το θαύμα και εγώ είμαι αυτός που θα σε διαβεβαιώσει ότι δεν θα τελειώσει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων...

Όσο για το πότε θα συναντηθούν και τι θα γίνει με τον γάμο τους είπε:

“Μόλις βγει από την καραντίνα νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Τώρα για τον γάμο μας, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είπαμε πως αν βρεθούμε και αρέσει ο ενας στον άλλο θα ερωτευτούμε τρελά, αν όχι θα φύγουμε μακριά”

Σοκαριστικές οι αντιδράσεις στην πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το παιχνίδι

Με το άνοιγμα της εστίασης αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του βόλτα ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς που πλέον είναι αγνώριστος εμφανισιακά. Αφού έμεινε σε καραντίνα το απαιτούμενο διάστημα μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο ηθοποιός πήρε τον φίλο του Δημήτρη Βραχάμη και πήγαν να πιούν τα ποτά τους!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο φίλος του το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Πρωινού οι αντιδράσεις που δέχθηκε το Αλέξης Παππάς από τον κόσμο ήταν σοκαριστικές.

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.