Πάμε Δανάη: Με βουρκωμένα μάτια στον αέρα της εκπομπής η Ανθή Σαλαγκούδη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη: Με βουρκωμένα μάτια στον αέρα της εκπομπής η Ανθή Σαλαγκούδη

Το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη στο πλατό του Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη! Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε - ξανά - για την εμπειρία της στο παιχνίδι και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνη και την οικογένειά της κατά καιρούς.

Πιεσμένη ψυχολογικά η Ανθή Σαλαγκούδη με όσα συνέβησαν στο Survivor

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαθήματα που πήρα στο Survivor και έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις, σίγουρα τα έχω ξαναζήσει στην πραγματική μου ζωή. Δεν ήταν ότι έπεσα από τα σύννεφα. Σίγουρα μου έμαθε πως κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα και επίσης πόσο σημαντική είναι η οικογένεια μου».

Με πιάνει συναισθηματική φόρτιση στους άλλους, μπροστά στους γονείς μου είμαι πάρα πολύ κουλ και δεν είμαι πολύ εκδηλωτική. Κατάλαβα ότι προφανώς και είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μες στο παιχνίδι, πιέστηκαν πάρα πολύ και είμαι πιο χαλαρή όταν είμαι μαζί τους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του MEGA.

Ποιος είναι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ανθή Σαλαγκούδη πατέρας

Γεννήθηκε το 1946 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή!

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα “Πολιτιστική Ατζέντα”.

Στη δημόσια τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη διατέλεσε για ένα διάστημα Υπεύθυνη Διαφήμισης και Προβολής.