Survivor 4 Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Οριστικό! Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

To Survivor 4 επιστρέφει απόψε με ένα νέο λαχταριστό επεισόδιο. Όπως είδαμε και στο χθεσινό trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, οι παίκτες ρίχνονται στη μάχη και αυτή τη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί με Έλληνες και Ρουμάνους Survivors.

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας δώσει το spoiler για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει το πολυτελές έπαθλο. Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για τον παίκτη που σήμερα θα αφήσει τον Άγιο Δομίνικο εδώ και μέρες.

Οι Έλληνες παίκτες είναι καταρρακωμένοι από τους πολλούς μήνες που έχει διαρκέσει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και από το ψυχολογικό κομμάτι που τους έχει στοιχίσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτούς τους μήνες, ωστόσο δηλώνουν σίγουροι πως θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη νίκη.

Από την άλλη, οι Ρουμάνοι έχουν επίσης πολύ δυνατούς παίκτες ενώ στο trailer βλέπουμε και έναν από αυτούς να χτυπάει άσχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι ομάδες χωρίστηκαν μετά την τρίτη ασυλία, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να είναι αυτοί που τις διαμόρφωσαν, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα στο Survivor 4 (20/6)

Όπως κάθε φορά λοιπόν, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας μετέφερε πως είναι 100% βέβαιο ότι το μεγάλο έπαθλο θα πάρει η Κόκκινη ομάδα, δηλαδή αυτή του Σάκη, της Ελένης και του Ηλία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram