«Η μεγαλύτερη αντίσταση στο Survivor είναι ο Νίκος Μουτσινάς»

«Μέσα στο ίδιο του το σπίτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η μεγαλύτερη αντίσταση στο Survivor είναι ο Νίκος Μουτσινάς»

Το πρωί της Πέμπτης (3/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τον νέο κύκλο του Survivor και για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τόνισε πως πρόκειται για τον άνθρωπο που καταφέρνει να αντισταθεί στο Survivor παρόλο που βρίσκεται στο δικό του κανάλι. Αφορμή στάθηκε η στάση του Νίκου Μουτσινά στο θέμα του Βαλάντη (Δείτε εδώ τι έγινε μεταξύ τους).

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Survivor 5 και τον Νίκο Μουτσινά

«Καταθέτει γραφή. Αυτό που κάνει κάθε μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η μεγαλύτερη αντίσταση στο Survivor είναι ο Νίκος Μουτσινάς στο ίδιο του το “σπίτι”. Εγώ του στέλνω είναι μπράβο, είναι μοναδικό ταλέντο» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το κράξιμο του Μουτσινά σε Κουρεντή και Κατσαούνη

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη έχουν αλλάξει δραστικά μετά από τα τελευταία γεγονότα. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αφοπλιστικός.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα;

Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα»;