Από την Γη της Ελιάς στο Survivor 5; Του δίνουν 7.000 ευρώ για να μπει

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από την Γη της Ελιάς στο Survivor 5; Του δίνουν 7.000 ευρώ για να μπει

Λίγες μέρες έμειναν ώστε να μπουν και οι τελευταίοι παίκτες του Survivor 5 και τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι δίνουν και παίρνουν!

Συγκεκριμένα μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να μπουν και οι τελευταίοι παίκτες του Survivor 5, όπως και πέρσι η τελευταία φουρνιά νέων παικτών μπήκε τότε, με την Νικολέτα Μαυρίδη και τον Παύλο Γαλακτερό να συμπληρώνουν το παζλ! Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος, με τον Ατζούν να έχει στη λίστα του αρκετά ονόματα και να έχει ξεχωρίσει μερικά εξ' αυτών.

Πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει το ενδεχόμενο να μπει ο Κώστας Νικούλι στο Survivor 5 με μεγαλύτερο "μισθό", κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε! Είναι λογικό να το αρνήθηκε από την στιγμή που πληρώνεται αυτή την στιγμή από άλλο... κανάλι, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπήρξαν επαφές αλλά πολλά... κενά που δεν μπορούσαν να καλυφθούν ώστε να έρθει το ΟΚ και η συμφωνία που θα εκτόξευε το Survivor 5 σε τηλεθέαση.

Έτσι ο Ατζούν έψαξε μια αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη του Νικούλι! Έναν νέο ηθοποιό με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά με τηλεθέαση, όπου να έχει "πεθάνει"! Και έτσι φαίνεται να κατέληξε στον... διαβάστε περισσότερα εδώ.