Survivor 5: «Αν θες σίγουρη νίκη...» - Κάγκελο ο Ταλάντσεβ με την ξαφνική υπεροψία του Μαρτίκα

Δεν ήξερε από που του ήρθε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν θες σίγουρη νίκη...» - Κάγκελο ο Ταλάντσεβ με την ξαφνική υπεροψία του Μαρτίκα

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε τους παίκτες να αποκτά μεγαλύτερο νόημα η παραμονή τους στο παιχνίδι, μετά την ανακοίνωση πως το πάρτι της ένωσης είναι πολύ κοντά. Οι δύο ομάδες λοιπόν, μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τα κορίτσια των κόκκινων φάνηκαν πιο δυνατά και εκεί που το ηθικό των μπλε πήγε να πέσει, βγήκε μπροστά ο Μαρτικάς με μια δήλωση. Συγκεκριμένα παρότρυνε τον Τάλα, να βάλει το εαυτό του μπροστά αν θέλει να έχει σίγουρο πόντο και όσο να ναι ο Ρώσος τον κοίταξε περίεργα για την ξαφνική αυτή σιγουριά. Τελικά ποια ομάδα θα τα καταφέρει πρώτη;

Ο Μαρτίκας θέλησε να βγει μπροστά για την ομάδα του στο Survivor 5

O Λιανός ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Πότε θα γίνει το πάρτι της ένωσης

Oι μήνες περνούν και οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο Survivor 5, αφενός θέλουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο έπαθλο και αφετέρου να ζήσουν το πολυπόθητο πάρτι της ένωσης. Στο σημερινό 10/4 επεισόδιο ο Λιανός έκανε τη σχετική ανακοίνωση.

Ο σημερινός και ο επόμενος αγώνας ασυλίας θα είναι οι δύο τελευταίοι, πριν από τη μεγάλη διοργάνωση. Συνεπώς όλοι θα αγωνιστούν με πολύ πείσμα μιας και δε θέλουν να το χάσουν με τίποτα.