Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Τεράστια ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Με ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού τελείωσε το αποψινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5, στο οποίο ανακοινώθηκαν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν από αυτούς να μην καταφέρνει να δίνει το παρών στο πάρτι αποχώρησης που έρχεται σε μερικές μέρες.

Η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία ήταν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στον τάκο παίκτες και από τις δύο ομάδες. Μετά τον τσακωμό λοιπόν με τον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι λοιπόν, από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ από την ατομική ασυλία της Σοφιάννας η Στέλλα Ανδρεάδου και από αυτή του Στάθη Σχίζα ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας, οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες αυτοί μαζί με τον Κωνσταντίνο βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Έπεσε ξύλο στο συμβούλιο - Το έκοψαν στο μοντάζ

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής (10/04) με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον, τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ. Συγκεκριμένα το συμβούλιο ξεκίνησε με μια επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα στoν κομμωτή και στη συνέχεια θέση πήραν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ!

Όταν η συζήτηση έφτασε στον θάνατο του πατέρα του Τάκη και την αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος δεν του συμπαραστάθηκε επικράτησε πανικός.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ είπε πως "σιγά μην συμπαρασταθώ στον Τάκη επειδή πέθανε ο πατέρας του" και τότε επικράτησε ο κακός χαμός! Όπως ήταν λογικό το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος αποκάλεσε στην ουσία κάτι... ανούσιο τον θάνατο του πατέρα ενός παίκτη έκανε τους πάντες να κινηθούν εναντίον του.

Αν δει κανείς το βίντεο από το συμβούλιο του νησιού στο συγκεκριμένα σημείο θα καταλάβει πως έχει πέσει "ψαλίδι" αφού εκεί που ακούγεται ο Τάκης να φωνάζει ξαφνικά σταματάει.

Δείτε το απόσπασμα εδώ.