Survivor 5: Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης στις δηλώσεις του - Τι συνέβη και συγκινήθηκε

Εκτίμησε βαθύτατα το δώρο του Ατζούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης στις δηλώσεις του - Τι συνέβη και συγκινήθηκε

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε.

Η συγκίνηση του Κατσαούνη για το έπαθλο

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.

Survivor 5: Στη βίλα για μασάζ με λιμουζίνα - Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το απίστευτο έπαθλο

Από ότι φαίνεται η τύχη δεν τους θέλει και μετά και από αυτή την ήττα οι σχέσεις τους ίσως έρθουν στην οριστική ρήξη. Ο λόγος για τους Μπλε, που όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εδώ, έχασαν και το δεύτερο έπαθλο το οποίο κατέκτησαν και πάλι οι Κόκκινοι στο σημερινό επεισόδιο 26/4 στο Survivor.

Εφόσον έχουν τη δυνατότητα, οι Κόκκινοι αυτή τη φορά επέλεξαν τη Σοφιάννα από την μπλε ομάδα να τους συντροφεύσει η οποία με τη σειρά της επέλεξε τη Μαίη να την ακολουθήσει.