Survivor 5 spoiler 11/5: ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ! Βγήκε ο παίκτης που αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 11/5: ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ! Βγήκε ο παίκτης που αποχωρεί

Χαμός επικρατεί αυτή την εβδομάδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 5. Από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Οι 4 παίκτες πλέον λοιπόν, βρίσκονται στα χέρια του κοινού που θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που "σκίζει" σε τηλεθέαση.

Δυο είναι οι δυνατοί παίκτες, ένας μέτριος και ένας κακός αγωνιστικά. Και ενώ όλοι πίστευαν πως φαβορί προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς, Άρης, Ασημίνα και Απόστολος είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό... δυστυχώς θα σας το χαλάσουμε!

Αυτός αποχωρεί από το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, είναι ο Απόστολος Ρουβάς!

Survivor 5 spoiler 11/5 Σάκης Ρουβάς αποχώρηση

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρουβά

  • Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977. Είναι 44 ετών και Ταύρος στο ζώδιο
  • Έχει τρία αδέλφια, τον Σάκη, τον Βασίλη και έναν μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, Νίκο
  • Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας
  • Μετακόμισε από την Κέρκυρα στην Αθήνα πριν από οκτώ χρόνια
  • Είναι αθλητικός τύπος. Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες -kickboxing, καράτε-, το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους λάτιν χορούς
  • Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής

Η αποκάλυψη του για την αλλαγή στα κιλά και τη διατροφή του: «Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά».