Προσφορές που «καίνε» στα ΑΒ Βασιλόπουλος- Αφορούν όλους τους πελάτες

Δώστε μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορές που «καίνε» στα ΑΒ Βασιλόπουλος- Αφορούν όλους τους πελάτες

Οι μέρες του lockdown είναι δύσκολες για όλους ωστόσο τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν μερικές προσφορές που «καίνε» κανονικά. Αν είστε κι εσείς πελάτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων τότε σίγουρα αυτή η είδηση σας αφορά.

Τα σούπερ μάρκετ βρίσκονται κοντά στους καταναλωτές και καθημερινά έχουν νέες προσφορές. Αυτή τη φορά, μπορείτε να βρείτε σε έκπτωση τα πιο απαραίτητα προϊόντα για να γεμίσετε τα ντουλάπια του σπιτιού σας οικονομικά.

Αυτές είναι οι προσφορές που «καίνε» στα ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ.

Διαβάστε εδώ τους νέους κανόνες τις κυβέρνησης για τα σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού!

Πόσες χιλιάδες ευρώ δίνει η ΑΒ Βασιλόπουλος στους πληγέντες της Σάμου - "Σεισμός" με την προσφορά

Μέσα από μια πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύει τα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, στηρίζοντας όλους τους κάτοικους, πέραν των όσων είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, που επλήγησαν από τον σεισμό στη Σάμο.

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει περισσότερα από 18.000 προϊόντα, όπως νερό, βασικά είδη διατροφής και χαρτικά, των οποίων η αξία ξεπερνά τα €16.000.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, νοιαζόμαστε και το δείχνουμε καθημερινά. Γιατί μόνο έτσι κάνουμε τη διαφορά στη ζωή εκείνων που μας χρειάζονται.

Δείτε εδώ το μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε σήμερα για μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας!

Νέα εποχή για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Εχθές υπογράφηκε απόφαση κόλαφος!

Τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις υπέγραψε εχθές η ΑΒ Βασιλόπουλος, ως μέρος της δέσμευσής της για την προώθηση της διαφορετικότητας.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εφαρμογή της ισότητας των ευκαιριών στην εργασία. Η Ελλάδα είναι η 23η ευρωπαϊκή χώρα που την υπέγραψε.

Περισσότερες από 150 εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με περισσότερους από 50.000 εργαζομένους, έχουν ήδη υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας. Στη χώρα μας, η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

«Είναι σαφές, και στην ΑΒ Βασιλόπουλος είναι κοινός τόπος, ότι η αποδοχή της διαφορετικότητας δεν είναι απλά μια πρωτοβουλία, αλλά επιλογή. Είναι στάση ζωής!», λέει σχετικά ο Δημήτρης Αρτικόπουλος, VP HR/OD της ΑΒ Βασιλόπουλος. Και σημειώνει:

«Στην εταιρεία μας απασχολούνται πάνω από 14.500 εργαζόμενοι, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα, τις δικές του επιλογές και πεποιθήσεις. Οι συνεργάτες μας ενθαρρύνονται ώστε να είναι όλα όσα ήδη είναι και όλα όσα θέλουν να γίνουν, να τολμούν, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να καινοτομούν. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα όλων, με προφανή οφέλη για όλους».

Ως επιστέγασμα, η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση και το ρόλο που έχει ήδη αναλάβει η ΑΒ Βασιλόπουλος να:

  • Eξετάζει και διασφαλίζει ότι κατά την διάρκεια όλων των διαδικασιών τηρείται και εφαρμόζεται αυστηρά και απαρέγκλιτα η αρχή των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας πάθησης, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου.
  • Kατανοεί, αναγνωρίζεται και σέβεται τη διαφορετικότητα του εργατικού δυναμικού της και επιδιώκει την προαγωγή της προκειμένου να συμβάλλει στην προώθηση της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής.
    Προάγει και ενισχύει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου και αξιοποιεί εποικοδομητικά τη διαφορετικότητά του, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ποικιλόμορφου και χωρίς διακρίσεις εργασιακού περιβάλλοντος.
  • Παρέχει πληροφόρηση και εκπαίδευση στους εργαζομένους της σε θέματα διαφορετικότητας, διαχείρισης της διαφορετικότητας και ένταξης, με ιδιαίτερη έμφαση στα στελέχη των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, στους Διαχειριστές HR λειτουργιών και στους Προϊσταμένους Τμημάτων που συμμετέχουν στην πρόσληψη, κατάρτιση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
  • Συμπεριλαμβάνει τη διαχείριση της διαφορετικότητας στην εταιρική της στρατηγική, αναπτύσσοντας ετήσια πολιτικές και πρακτικές προώθησης της διαφορετικότητας και καταπολέμησης των διακρίσεων και εμπλέκει ενεργά τους εργαζομένους της στην εφαρμογή της.
  • Διαδίδει και παρέχει πληροφόρηση αναφορικά με τη Χάρτα Διαφορετικότητας, την εφαρμογή της και τη δέσμευσής της τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας ή του οργανισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ