Με νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη υποδέχεται η l’artigiano τη νέα χρονιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη υποδέχεται η l’artigiano τη νέα χρονιά

Με ένα νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη υποδέχεται η l’artigiano τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας ότι και το 2021 θα πρωταγωνιστεί στις καρδιές όσων αναζητούν αυθεντικό ιταλικό φαγητό.

Χάρη στη σταθερή προτίμηση του κοινού, ακόμα και δύσκολες περιόδους, το brand προχωρά σε ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων του που πλέον φτάνουν τα 21 στην Αττική, την Κόρινθο, την Καλαμάτα και τη Χαλκίδα. Η ζήτηση και η αγάπη του κόσμου οδήγησαν τη l’artigiano στο άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος στην Αττική ώστε να διευρύνει τα σημεία στα οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει φρέσκια χειροποίητη πίτσα, λαχταριστές μακαρονάδες και μια μεγάλη ακόμα ποικιλία προϊόντων που στο σύνολό τους είναι μοναδικά χάρη στην αξεπέραστη ποιότητά τους.

Η cozy ατμόσφαιρα του νέου καταστήματος στην Αργυρούπολη, το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό αλλά και η πλήρης συμμόρφωση με τα απαιτούμενα μέτρα είναι οι λόγοι που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν «αγκαλιάσει» τη νέα άφιξη της l’artigiano, η οποία για περισσότερες από δυο δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά της με στιγμές ασύγκριτης απόλαυσης!

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!