Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στη κορυφή η εταιρεία καφέ Espresse S.A. - Portioli

Συνεργασία και καινοτομία

Στη κορυφή η εταιρεία καφέ Espresse S.A. - Portioli
FOOD NEWS 10.08.2021 06:25
Από Youweekly Team

Με την ηγετική θέση που κατέχει τόσο η Ελληνική εταιρεία καφέ Espresse S.A. αλλά και η ιταλική Portioli, η συνεργασία των δύο εταιρειών είναι πλέον εμβληματική στο χώρο του espresso.

Με εκλεκτές γεύσεις και τη καλύτερη ποιότητα, η Espresse S.A. από το 1996 παρέχει αποκλειστική διάθεση του καφέ Portioli στην Ελλάδα. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης καφές της ιταλικής εταιρείας, διακεκριμένος για τη γεύση και τη ποιότητα του, φτάνει σε εμάς από το Μιλάνο της Ιταλίας και διανέμετε σε όλη την Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες έχουν αδερφική σχέση που φαίνεται στις συναλλαγές και τις συνεργασίες τους. Η επικοινωνία και ανάλυση της αγοράς είναι απαραίτητη και συχνή όπως επιτάσσουν οι καθημερινές συναλλαγές, μέσα από διαδικτυακή επαφή.

Για όλες τις τάσεις της αγοράς και άλλα τρέχοντα θέματα συζήτησαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕSPRESSE S.A. Κος Νίκος Πάπας και ο Γενικός Διευθυντής Κος Χαράλαμπος Ψαρράς, σε διαδικτυακή συνάντηση με την Torrefazione Portioli S.p.A. Ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα βήματα και τα αποτελέσματα των διαδικτυακών συναντήσεων.

Share