Μπουκιά και οργασμός - Ζουμερές πίτσες και πεϊνιρλί στο χέρι σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας

Αξίζει να το επισκεφθείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουκιά και οργασμός - Ζουμερές πίτσες και πεϊνιρλί στο χέρι σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας

Το Youweekly.gr έκανε μια έρευνα και ανακάλυψε τα πιο ωραία εστιατόρια για πίτσα για όσους είναι φαν της Ιταλικής κουζίνας. Στα συγκεκριμένα μαγαζιά θα φάτε νόστιμα φαγητά αλλά και οικονομικά. Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.

Smak

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από το πάθος μας για ζύμη: τις τεχνικές, τα αρώματα και τις αργές διαδικασίες ζύμωσης. Το μονοπάτι μας έφερε στην Ιταλία σε μια προσπάθεια να μάθουμε τα μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας. Συνδυάσαμε τελικά τις τεχνικές του peynirli (διαβάστε την ιστορία της παρακάτω) με αυτές της ιταλικής πίτσας. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός τραγανής κρούστας που είναι ακόμα ζουμερός στο εσωτερικό!

Όλα τα προϊόντα μας είναι έτοιμα και μαγειρεμένα ζωντανά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια φρέσκια ζύμη αρωμάτων. Η προετοιμασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά καθώς το peynirli και η πίτσα ψήνονται σε ζεστό πέτρινο φούρνο. Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να επιλέξουμε προσεκτικά όλα τα συστατικά και επιλέξαμε τους καλύτερους παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Info: Ρόμβης... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr