Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το στρώμα!

Μάθετε το κόλπο και απλά εφαρμόστε το!

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το στρώμα!

Το στρώμα του κρεβατιού σας πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Η διαδικασία καθαρισμού είναι απλή και μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

Σας έχουμε τον καλύτερο τρόπο! Διαβάστε παρακάτω...

Αφού βγάλετε τα σεντόνια από το στρώμα, σκουπίστε το στρώμα καλά, φροντίζοντας φυσικά η ηλεκτρική σκούπα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι καθαρή. Αμέσως μετά το σκούπισμα ρίξτε πάνω σε όλο το στρώμα σκόνη μαγειρικής σόδας και αφήστε την εκεί για 30 λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2-3 σταγόνες λεβάντας ή κάποιο άλλο αιθέριο έλαιο της επιλογής σας, για να μοσχομυρίζει το στρώμα σας για αρκετές μέρες.

Αφού περάσουν τα 30 λεπτά, σκουπίστε τη σόδα προσεκτικά. Αν υπάρχουν λεκέδες στο στρώμα σας, φτιάξτε μια πάστα που θα αποτελείται από αλάτι, μαγειρική σόδα και κρύο νερό, και τρίψτε ταμποναριστά με το μείγμα τους λεκέδες σας. Αφήστε την πάστα να κάνει τη δουλειά της για λίγα λεπτά και καθαρίστε με κρύο νερό.

Πως να καθαρίσεις το λεκέ αίματος από τα σεντόνια...

Το προστατευτικό στρώματος θα σας σώσει από πολλούς λεκέδες και επιπλέον θα προστατέψει το στρώμα σας και θα το διατηρήσει σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια.
Αν υποπτεύεστε πως στο στρώμα σας υπάρχουν ζωύφια, τότε καλύτερα να καλέσετε κάποιον επαγγελματία που θα μπορέσει να τα εξουδετερώσει αποτελεσματικά. Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε προστατευτικό στρώματος για να διατηρήσετε το στρώμα σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια.

Λέρωσες το στρώμα; Να πως θα το καθαρίσεις γρήγορα και οικονομικά!

Ποιες ουσίες πρέπει να προσέχετε μέσα στο σπίτι και γιατί!

Υπάρχουν ουσίες μέσα στο σπίτι, που χρησιμοποιούμε καθημερινά και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Δείτε περιπτώσεις ουσιών που μπορούν να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις για εσάς και την οικογένεια σας:


Μαγειρική σόδα

Τη χρησιμοποιούν ευρέως οι νοικοκυρές, αλλά αν αναμιχθεί με ξύδι τότε η μαγειρική σόδα κοχλάζει, και εάν τα συνδυάσετε και τα βάλετε σε ένα κλειστό δοχείο, το μείγμα μπορεί να σκάσει.

Οξυζενέ

Πολύ καθαρίζουν επιφάνειες με οξυζενέ, αλλά μετά ρίξεις πάνω κάτι όξινο, όπως ξύδι, τότε δημιουργείτε υπεροξικό οξύ, το οποίο είναι πολύ επιβλαβές και μπορεί να βλάψει το δέρμα σας, τα μάτια και το αναπνευστικό σας σύστημα.

Χλωρίνη

Αν η χλωρίνη έρθει σε επαφή με αμμωνία, τότε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, παράγει χλωραμίνες, οι οποίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα μάτια σας και είναι πολύ επικίνδυνες αν έχετε τις εισπνεύσετε.

Υδράργυρος

Η επαφή με υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει δερματικές αλλεργίες, και συνίσταται να μην υπάρχει εκτεθειμένο μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για το σπίτι στο Youweekly.gr!