Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η σπεσιαλιτέ της! Θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!

Είναι πεντανόστιμη και σας βρήκαμε την συνταγή!

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η σπεσιαλιτέ της! Θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!
ΑΛΜΥΡΕΣ 14.03.2019 11:04

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι καταπληκτικά μαγείρισσα.

Της αρέσει να περιποιείται την οικογένεια της και να φτιάχνει νόστιμες συνταγές. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το πιάτο που ετοιμάζει όταν επιθυμεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. «Αυτό που αποπειράθηκα να κάνω ήταν πολύ δύσκολο. Όμως, το έχω με τη μαγειρική, αν και με περιορίζουν λίγο στο δημιουργικό μου κομμάτι οι προτιμήσεις των παιδιών. Αν ήθελα να σε εντυπωσιάσω, θα σου μαγείρευα φαρφάλες με σολομό, ενώ φτιάχνω ένα πολύ ωραίο κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια, τέλειο μουσακά και παστίτσιο».

Δέσποινα Βανδή συνταγή

Εμείς σας βρήκαμε την top συνταγή που φτιάχνει για φαρφάλες με σολομό!

Υλικά
100γρ. καπνιστό σολομό
200γρ. ζυμαρικά farfalle (φαρφάλες ή φιογκάκια)
100ml. κρέμα γάλακτος
1/2 ποτήρι του κρασιού βότκα (γίνεται και με τσίπουρο)
2κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
1κ.σ. λάδι

Εκτέλεση
1. Βράζετε τα ζυμαρικά al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
2. Ζεσταίνετε λίγο λάδι στο τηγάνι, ψιλοκόβετε τον σολομό και τον ρίχνετε μέσα. Σοτάρετε ελαφριά.
3. Προσθέτετε τη βότκα και περιμένετε λίγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
4. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο, προσθέτετε τα ζυμαρικά και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε με άφθονο κόκκινο πιπέρι.

Share