Survivor - τηλεθέαση 19/1: Η αλλαγή των ομάδων έκανε πολύ καλό στα νούμερα

Έμειναν αρκετά πίσω οι Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor - τηλεθέαση 19/1: Η αλλαγή των ομάδων έκανε πολύ καλό στα νούμερα

Το χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor παρότι δεν είχε καμία απολύτως ανατροπή, δηλαδή έχασαν κλασικά οι Διάσημοι και προτεινόμενος, όπως ακριβώς σας το είχαμε πει πρώτοι, βγήκε ο Περικλής Κονδυλάτος , φαίνεται πως καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν συγκλονιστικά ποσοστά αφού στο δυναμικό κοινό σημείωσε το απίστευτο 34,1% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά πολλούς βαθμούς.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού 19/1 Survivor

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12,7
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 14,7
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,5
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 16,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29,5
  • STAR: Skiptrace 7.6
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 14.3
  • ΣΚΑΙ: Survivor 4 34.1
  • Mega: Έξαψη 11.8
  • OPEN: Ράδιο Αρβύλα 18.4
  • OPEN: Σκοτεινός κώδικας 6,1

Όπως βλέπετε και στον παραπάνω πίνακα το Survivor βγήκε πρώτο στην prime time ζώνη και τα τέταρτά του έπιασαν κορυφή αφού ξεκίνησε με lead in 20,9 από τις 8 Λέξεις και συνέχισε με 20,7-25,2-31,4-21,9-31,1-36,2-43,1-44,8-35,6-38,8-45,7-47,9.

Συμπέρασμα όλου αυτού: Το κοινό έχει αρχίσει να βρίσκει ενδιαφέρον στις νέες ομάδες...

Τι συνέβη εχθές στο Survivor

Έξαλλοι οι κόκκινοι με τους μπλε - «Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο;»

Το επεισόδιο της Τρίτης (19/1) για το Survivor άρχισε πολύ δυνατά, με τους «Κόκκινους» να δείχνουν έξαλλοι με τους αντιπάλους τους, μετά από όσα ανέφεραν οι «Μπλε» στο συμβούλιο αποχώρησης της Δευτέρας (18/1).

Η μπλε ομάδα κατηγόρησε τους πρώην Μαχητές για το ζήτημα των προμηθειών, καθώς εκείνοι τις είχαν φάει όλες, αλλά τελικά αποφασίστηκε από την κόκκινη, με πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά, να δοθούν αυτές άμεσα πίσω, ελπίζοντας πως έτσι θα… έσβηνε η «φωτιά».

Survivor Κόκκινοι ρύζι

Με αφορμή αυτό το γεγονός, αρκετές σκληρές φράσεις ακούστηκαν, με τον Κρις Σταμούλη ειδικά να κατηγορεί τους άλλοτε συμπαίκτες του, ότι το έκαναν επίτηδες. Το σχόλιο αυτό, ειδικά, χλευάστηκε από τους «Κόκκινους» με την επιστροφή τους στην παραλία, με τον Περικλή Κονδυλάτο ειδικά να προχωρά σε άγριο κράξιμο προς το δικηγόρο.

Από τη δική τους πλευρά, οι «Μπλε» θεωρούν υποκριτική την ενέργεια των αντιπάλων τους, καθώς θεωρούν πως έγινε… κατόπιν εορτής, μη δείχνοντας ακόμη και με αυτό τον τρόπο ικανοποιημένοι.

Περικλής: «Ο Κοψιδάς δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του»

Μπορεί να μην έχουμε δει τον Περικλή Κονδυλάτο, ακόμη, να μιλά ευθέως στον Γιώργο Κοψιδά για τα προβλήματα, που έχει μαζί του, αλλά πίσω από τις κάμερες κελαηδά κανονικά και συνεχίζει την επίθεση εναντίον του στο Survivor.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια συμμαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη, κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όπου μόνο εκείνοι οι δύο ψήφισαν τον ηθοποιό, ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν με… φυσιολογικά κριτήρια και έβγαλαν πρώτη υποψήφια την παρουσιάστρια.

Survivor 4 Κονδυλάτος

Ο Κονδυλάτος, πάντως, παραμένει... Διαβάστε όλα τα higlights του χθεσινού Survivor εδώ!