Survivor All Star trailer 17/4: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Σάκη Κατσούλη! Έτρεξαν κατευθείαν όλοι οι γιατροί

Έντρομοι όλοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star trailer 17/4: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Σάκη Κατσούλη! Έτρεξαν κατευθείαν όλοι οι γιατροί

Το Survivor all star επιστρέφει απόψε 17/4 το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ μετά το "ρεπό" που πήραν οι παίκτες λόγω του Πάσχα. Απόψε λοιπόν το παιχνίδι ξεκινάει με μια ακόμη ασυλία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα επεισόδια σταμάτησαν την Τρίτη 11/4, όπου είχαν χαθεί δύο ασυλίες, μία από τους Κόκκινους, οι οποίοι ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, και μία από τους μπλε, οι οποίοι έβγαλαν από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον μοναδικό του υποψήφιο μέχρι στιγμής.

Έτσι, απόψε, οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τρίτη ασυλία, η οποία μάλιστα όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού, το οποίο θα έχει παραδοσιακή χροιά, μιας και θα περιλαμβάνει ότι υπάρχει σε ένα πασχαλινό και γιορτινό τραπέζι!

Αρνί, αυγά, κρασιά, πατάτες και φυσικά πολύ μουσική, για αυτόν λοιπόν οι 2 ομάδες θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου να το κερδίσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί το Πάσχα. Εμείς σας έχουμε αποκαλύψει ήδη μάλιστα την ομάδα που θα το κερδίσει (δείτε εδώ) αλλά και τον παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε εδώ).

Ωστόσο, ένας σοκαριστικός τραυματισμός θα σημειωθεί απόψε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται ότι ο Σάκης Κατσούλης ενώ βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας του δίνοντας οδηγίες, ξαφνικά γλιστράει και πέφτει άσχημα πάνω στην ξύλινη πλατφόρμα. Ο παίκτης των Κόκκινων δείχνει μάλιστα να πονάει αρκετά ενώ οι συμπαίκτες του φωνάζουν αμέσως τον γιατρό για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Το trailer του αποψινού 17/4 επεισοδίου του Survivor all star