Το Ναυάγιο (19/3): «Τι συμβαίνει εδώ;» - Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη & Πέτρο και γίνεται έξαλλος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (19/3): «Τι συμβαίνει εδώ;» - Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη & Πέτρο και γίνεται έξαλλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο. Ο Ιπποκράτης θα πιάσει στα πράσα την Ειρήνη με τον Πέτρο, ενώ από την άλλη ο Μάκης θα συλληφθεί. Επίσης, ο Μιχάλης θα είναι κατηγορούμενος στην δίκη για την βύθιση του Φοίνιξ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 75

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Βάσως και της Λίνας, όλοι τσουγκρίζουν από χαρά αφού ο Αγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω. Οι ευχές πέφτουν σαν βροχή αλλά παρά το καλό κλίμα, εκείνος δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Στο μεταξύ, η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μια παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη του «Φοίνιξ».

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Ειρήνη και Πέτρος μαζί στην Κρήτη - Ο μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός με τον Ιπποκράτη

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 76

Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά, ενώ ο Αγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης. Η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Βλάσης και Πολυξένη ταράζονται όταν το μαθαίνουν και αποφασίζουν να πάνε στην Αθήνα το συντομότερο για να είναι στο πλευρό του. Ταραγμένη όμως είναι και η οικογένεια του Πέτρου, καθώς η υγεία τής Λαμπρινή χειροτερεύει και ο Στελής ενημερώνει τον γιο της. Ο Πέτρος αποφασίζει λοιπόν να πάει να δει τη μητέρα του πριν να είναι αργά. Μαζί του θα επιστρέψει ο Στελής και η Ειρήνη.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη εισβάλλει στην σειρά - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Ο Στελής έχει αποφασίσει να μείνει στην Αθήνα, μέχρι να σιγουρευτεί πως η Ειρήνη αισθάνεται καλύτερα και πατάει γερά στα πόδια της μετά και τον χαμό του παιδιού της. Προσπαθεί να είναι συνεχώς κοντά στην Ειρήνη και να της δίνει κουράγιο. Σε μια στιγμή όμως που οι δυο τους θα μείνουν μόνοι, θα της δώσει το γράμμα που έχει γράψει ο Πέτρος για εκείνη.

Η χαρά της είναι μεγάλη, ωστόσο ο καπετάνιος επιμένει να μάθει το είδος της σχέσης που έχουν συνάψει. Η Ειρήνη με μισόλογα θα προσπαθήσει να του εξηγήσει πως οι δυο τους δεν βρέθηκαν σε καλή στιγμή, αλλά ότι έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. «Νιώθω ότι ο Πέτρος μπορεί να με καταλάβει καλύτερα από τον Ιπποκράτη και αυτό είναι που με πονάει, καπετάνιε», θα του πει κι εκείνος θα τη συμβουλέψει να μη σταματήσει να έρχεται σε επαφή μαζί του, αφού της κάνει τόσο καλό η παρουσία του.