Έρωτας Φυγάς: Η σοκαριστική σκηνή όπου η Αλεξάνδρα συναντάει την "νεκρή" Μαργέτα

«Μητέρα είσαι στα αλήθεια εσύ;»

Έρωτας Φυγάς: Η σοκαριστική σκηνή όπου η Αλεξάνδρα συναντάει την

Στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά: Ο Στέφανος θεωρεί ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο του μυαλού της την Αλεξάνδρα είναι η Μαργέτα και αποφασίζει να την πάει στη βίλα στην Κηφισιά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Οι κρίσεις της Αλεξάνδρας οξύνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι η «παρουσία» του Μάρκου. Η κατάστασή της ολοένα και χειροτερεύει. «Κύριε, η Αλεξάνδρα δεν είναι καλά. Ανησυχούμε πολύ. Είναι μονίμως στον κόσμο της και δεν θέλει κανέναν. Αφήστε που όλη την ώρα μιλάει με τον συγχωρεμένο», λέει στον Ιάσονα η Γεωργία. «Ναι. Πλέον δεν νομίζω ότι εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο και να την αγαπάμε και να τη φροντίζουμε. Χρειάζεται ιατρική περίθαλψη του λέει η Ουρανία κι εκείνος συμφωνεί μαζί του αφού βλέπει ότι τα πράγματα οδηγούνται στο απροχώρητο. «Θα την πάρω μαζί μου στην Αθήνα για να τη δουν οι γιατροί και να κάνει εξετάσεις», αποφασίζει.

Ετσι προσεγγίζει την Αλεξάνδρα για να της μιλήσει. «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τον χαμό του Μάρκου. Για σένα ήταν ο έρωτας της ζωής σου, μιας ζωής που δεν σου φέρθηκε καλά. Ομως τώρα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου για τα παιδιά. Και ο Μάρκος αυτό θα ήθελε. Ελα μαζί μου να πάμε σε έναν γιατρό», της προτείνει.

Η Αλεξάνδρα, συνειδητοποιώντας πια τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δέχεται να πάει με τον Ιάσονα στην Αθήνα προκειμένου να τη δει ένας ειδικός. Ο Στέφανος, καταλαβαίνοντας πως μόνο η Μαργέτα θα μπορούσε να τη βοηθήσει πραγματικά, αποφασίζει να φέρει την Αλεξάνδρα μπροστά της. «Ασ’ τη σε μένα, Ιάσονα. Θα πάω πρώτος στην Αθήνα. Ξέρω έναν πολύ καλό γιατρό να τη φροντίσει. Μην ανησυχείς για εκείνη. Θα είναι σε καλά χέρια», του λέει.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;

Η έκπληξη της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς

Ο Στέφανος παίρνει την Αλεξάνδρα από τον Κιάρι και την πάει στο σπίτι στην Κηφισιά. «Τι είναι εδώ;» τον ρωτάει. «Θα δεις. Ετοιμάσου για μια μεγάλη έκπληξη, η οποία μόνο για καλό θα είναι», της απαντάει εκείνος. Η Αλεξάνδρα βλέπει ξαφνικά μπροστά της τη Μαργέτα που σπεύδει να την κλείσει στην αγκαλιά της. «Κόρη μου, πόσα πέρασες. Πόσο λυπάμαι», της λέει με δάκρυα στα μάτια. «Μητέρα, είσαι στ’ αλήθεια εσύ; Μα πώς;», ψελλίζει δειλά. Η Αλεξάνδρα δίπλα στη Μαργέτα ξαναβρίσκει σιγά-σιγά το χαμόγελό της και τον εαυτό της και δεν νιώθει πια τόσο μόνη αφού για εκείνη αυτή η γυναίκα είναι πλέον σαν μητέρα της. Ωστόσο η κατάσταση θα ανατραπεί όταν δεχτούν μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Ιάσονας ενοχοποιείται

Ο Κοντογιάννης έχει βάλει μπροστά το σχέδιό του για να καταστρέψει τον Ιάσονα και απάγει τη γυναίκα του Πανταζόπουλου, του αρχηγού των παρακρατικών. Στη συνέχεια φροντίζει να ενοχοποιήσει τον Δεμερτζή και του στήνει παγίδα. Γνωρίζει ότι, με μια τέτοια κατηγορία, ο Ιάσονας δεν θα βγει ζωντανός από τα χέρια τους. Ο Στρατής, που ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή, βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα μιλήσει ή όχι αφού γνωρίζει με τη σειρά του ότι έχει πέσει σε βαθιά νερά. Την ίδια ώρα μια βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί...