Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ο Ιβάν Σβιτάιλο κάνει επικό spoiler για τη σειρά!

Μάθετε πρώτοι τις νέες εξελίξεις!

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ο Ιβάν Σβιτάιλο κάνει επικό spoiler  για τη σειρά!

Ο Ιβάν Σβιτάιλο σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης , μιλάει για τη ζωή του και μας κάνει ένα επικό spoiler για τη δραματική σειρά που πρωταγωνιστεί «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑNT1 που σίγουρα, θα συζητηθεί!

Η ταινία «Γεννημένος χορευτής» θα μπορούσε να τον αντιπροσωπεύει απόλυτα αφού ο χορός είναι μέσα του. Παράλληλα, όμως, είναι κι ένας αξιόλογος ηθοποιός που συνεχώς εξελίσσεται και μας εκπλήσσει. Ο Ιβάν Σβιτάιλο, που εισέβαλε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 υποδυόμενος τον Αρη, αποκαλύπτει το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του ήρωά του με την Ελλη και γιατί τον απέρριψε η Ντόρα Μακρυγιάννη στην πρώτη τους συνάντηση.

Αν δεν κάνω λάθος έχουμε να σας δούμε σε τηλεοπτική σειρά από το «Κάτω Παρτάλι» του MEGA.

«Ως προς τη μυθοπλασία ναι. Γιατί έκανα και το “Dancing with the stars” στον ΑΝΤ1. Ηταν κι αυτή μια ωραία εμπειρία με μια όμορφη ομάδα. Ο κόσμος του χορού είναι πολύ πιο σκληρός απ’ ό,τι φαίνεται αλλά και πιο έντιμος. Και ως τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ήθελα να είναι πιο συχνά στη Μικρή Οθόνη αλλά δεν γίνεται, γιατί από τη στιγμή που αποτελεί προϊόν, απευθείας αλλοιώνεται η υπόστασή του. Ξέρετε, όσοι ασχολούνται με τον χορό το κάνουν γιατί τον αγαπούν. Κανείς δεν περιμένει να γίνει πλούσιος».

Σπουδάσατε χορό στη Νέα Υόρκη. Πώς και δεν κυνηγήσατε μια καριέρα στο εξωτερικό;

«Ο χορός σε συντροφεύει μια ζωή όπου και να βρίσκεσαι και θα σε στηρίζει όσο τον στηρίζεις. Γεννήθηκα στην Κριμαία αλλά γνώριζα ότι υπάρχει μια χώρα τον προγόνων μου και είχα όνειρο να έρθω στην Ελλάδα. Χάρη σε αυτή την χώρα κέρδισα πολλά, όσα ονειρευόμουν αλλά και όλα τα ωραία πράγματα που μου έχουν συμβεί. Ανακάλυψα ανθρώπους μέσα στο θέατρο, αναδείχθηκα ως χορευτής στο θεατρικό περιβάλλον και νιώθω πολύ τυχερός».

Στο «Κάτω Παρτάλι», απ’ όπου γίνατε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, ερμηνεύσατε έναν ρόλο που ακόμη συζητείται.

«Νιώθω πολύ ωραία που μπόρεσα να ενσαρκώσω κάποιον που δεν με χαρακτήριζε. Αλλά μπήκα σε στενά παπούτσια και μου άρεσε. Με σημάδεψε. Αυτός ο ρόλος μού προσέφερε μια αισιοδοξία που δεν είχα πριν. Εγώ είμαι πιο μαλακός λόγω καλλιτεχνικής φύσης αλλά χρειάζεται και η σκληρότητα στην εποχή που ζούμε. Αυτή η ατάκα που έλεγα ταίριαζε πολύ στη συνθήκη, δεδομένου ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ γι’ αυτή τη δουλειά. Το τραγικό είναι ότι η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε σε ένα ασφαλές και πολύ επαγγελματικό περιβάλλον που ήταν υγιές. Δυστυχώς κατ’ εμέ το MEGA έκλεισε μεθοδικά χωρίς λόγο. Είναι σαν να βλέπεις να καίγεται ο κινητήρας μιας Φεράρι. Για την πρώτη μου τηλεοπτική εξόρμηση ήταν λίγο άδοξο το ξεκίνημα».

Σας προσέφερε ωστόσο αναγνωρισιμότητα.

«Δεν εννοώ ως προς την πληρωμή αλλά ως προς το αποτέλεσμα, δηλαδή τη διακοπή της, γιατί πήγαινε πράγματι καλά. Ακόμη συζητείται. Είχε γραφτεί και ο τρίτος κύκλος».

Πώς θα βλέπαμε τους ήρωες του χωριού;

«Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Εμεις δεν ξέραμε καν το σενάριο του επόμενου επεισοδίου για να μη διαρρεύσει η συνέχεια. Κι αυτό είχε και για μας τους ηθοποιούς μια αίσθηση αδρεναλίνης. Ο δημιουργός αυτός ξέρει σε τι περιβάλλον θέλει να δουλέψει και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Γι’ αυτό αντιπροσωπεύει τη μυθοπλασία εδώ και τόσα χρόνια».

Και μετά την κωμωδία σάς βλέπουμε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», που είναι το απόλυτο δράμα. Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στον ρόλο του Αρη;

«Το ότι θα κάνω γυρίσματα σε έναν ιππικό όμιλο στη Βαρυμπόμπη. Ηταν ένας από τους βασικούς λόγους γιατί έχω να κάνω με τη φύση και τα ζώα. Θα μπορούσα να είμαι για πολύ καιρό σε ένα δάσος μόνος μου και να κοιτάζω τα πουλάκια. Στη φύση δεν νιώθω μοναξιά. Είναι ωραίο να παρατηρεί ο άνθρωπος και πλέον δεν το κάνει και χάνει αυτό που δημιούργησε. Εχουμε φτάσει στο σημείο οι περισσότεροι να θέλουν να τους παρατηρούν. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν, άλλοι που βλέπουν όταν τους δείχνεις κι εκείνοι που δεν βλέπουν ποτέ».

Μιλάτε για τους ανθρώπους που θέλουν να είναι μονίμως στο επίκεντρο.

«Οταν βγήκα στο ευρύ κοινό και έγινα γνωστός, αναγκάστηκα να αφαιρέσω τους λογαριασμούς μου από το Instagram και το Facebook γιατί δεν θέλω να ζω σε μια πραγματικότητα του αύριο ή να φαντάζομαι τον εαυτό μου ή να με φαντάζονται πώς είμαι οι άλλοι. Θέλω να προλαβαίνει η ζωή να με ξαφνιάζει. Είναι μακρύς ο δρόμος για όλους. Ο καθένας έχει μια πηγή έμπνευσης. Δεν έχω την ανάγκη να είμαι αυτό που παρατηρούν οι άλλοι. Επιδιώκω να προβάλλω πράγματα μέσα από τη δουλειά μου, διαφορετικά η έκθεση με φθείρει. Θέλω να προστατεύω τον εαυτό μου. Είναι ωραίο να αντιστέκεσαι».

Είστε ευθύς άνθρωπος. Το ίδιο και ο χαρακτήρας που υποδύεστε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», ο Αρης.

«Είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος που δεν εξαρτάται από κανέναν. Ξέρει ποιος είναι ο άξονάς του. Εχει ένα υγιές περιβάλλον που τον τροφοδοτεί και διαμορφώνει την προσωπικότητά του. Δεν αλλοιώνεται εύκολα. Εχει ένα στοιχείο ελευθερίας μέσα του, γι’ αυτό και προφανώς ασχολείται με τα άλογα. Η υγιής σχέση με τα ζώα σε διαμορφώνει».

Και αυτός ο χαρακτήρας πέτυχε στον δρόμο του την Ελλη.

«Οι άνθρωποι ψάχνουν και τα αντίθετά τους. Είτε το έχουν ανάγκη ή κάτι τους λείπει. Δεν προσεγγίζεις μια γυναίκα που είναι μάνα δύο παιδιών απλά για να το κάνεις. Και επειδή θέλει να παραμείνει σοβαρός ως χαρακτήρας, πρέπει να υποστηρίξει τη στάση του αλλιώς θα είναι ένας χαρακτήρας “φούσκα”. Εγώ νομίζω ότι θα επηρεάσει προς μια καλύτερη κατεύθυνση την Ελλη».

Ηδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται αυτό.

«Στον έρωτα, όσο προβληματίζεται ο ένας προβληματίζεται και ο άλλος. Ετσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και έχουν το ενδιαφέρον τους».

Ο Αρης δέχτηκε ήδη μια προειδοποίηση από την Κάτια για να φέρεται καλύτερα στην Ελλη και ο Δημήτρης τον θεωρεί προικοθήρα.

«Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τον Αρη γιατί είναι ένα καθαρό χαρτί σε μια συνθήκη που βράζει».

Τι γνώμη έχετε για την Ελλη;

«Είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά. Η σχέση της με τα άλογα και την ιππασία είναι το κομμάτι που την ενώνει με τον Αρη. Κατά βάθος εκείνος τη θαυμάζει ως αθλήτρια, αλλιώς γιατί να την προπονεί; Για μένα αυτό είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο που τον κάνει να υποχωρεί ή να παραβλέπει κάποια πράγματα».

Είναι ερωτευμένος μαζί της;

«Δεν το ξέρει. Είναι μπερδεμένος. Και αυτή είναι η ομορφιά του πράγματος».

.

Πάντως οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά.

«Εγώ νιώθω πως αυτό το συμβάν είναι μια αφετηρία και για τους δύο. Ο Αρης και η Ελλη έχουν πέσει στην παγίδα και έχουν βουλιάξει λόγω κάποιων γεγονότων στη ζωή τους. Τώρα κάνουν μια νέα αρχή που έχει πολύ δρόμο και εντάσεις. Είναι μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στην Ελλη ή που θα κάνει η Ελλη στον εαυτό της. Και στον Αρη θα πάρει χρόνο να προσαρμοστεί και να ζήσει σε έναν κόσμο που φοβάται πιο πολύ απ’ όλα, δηλαδή να μπλέξει με την ανθυγιεινή αριστοκρατία της Αθήνας».

Ο Αρης είναι το πιο υγιές κομμάτι στη ζωή της Ελλης.

«Η Ελλη νομίζω πως μπορεί να τον ιντριγκάρει ως περίπτωση, όχι γιατί είναι πλούσια, αλλά γιατί βλέπει την ανθρώπινη πλευρά της. Μια κοπέλα που αυτομαστιγώνεται και βασανίζει τον εαυτό της. Θέλει να τη βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί. Αυτό που συνέβη στον στάβλο, η συνεύρεσή τους, έγινε για κάποιο λόγο. Μέσα στο απόλυτο χάος έκανε καλό και στους δύο».

Ο ρόλος σας είναι μόνιμος;

«Ναι είναι. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν».

Αρα ο Αρης θα γνωρίσει την υπόλοιπη οικογένεια. Θα εμπλακεί με έναν τρόπο στις ζωές τους.

«Σίγουρα σε μια καθημερινή σειρά δεν χρειάζεται ένας βαρετός χαρακτήρας. Για να υπάρχει δράση πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Οπότε κάπως θα εμπλακούν τα πράγματα για να έχει ενδιαφέρον η ιστορία».

Πείτε μου κάτι που σας ξάφνιασε στα πρώτα γυρίσματα.

«Οταν γνώρισα την Ντόρα Μακρυγιάννη που υποδύεται τη Μαρίνα μου είπε: “Χαίρω πολύ. Ελπίζω να μην τα φτιάξουμε ποτέ”. Σεναριακά εννοούσε. Κι αυτό γιατί ο Αρης είναι φίλος του Μιχάλη, οπότε θα δημιουργούταν η απόλυτη ίντριγκα».

Θα σας δούμε προσεχώς σε κάποια θεατρική παράσταση;

«Από τον Δεκέμβριο αλλά δεν είναι ακόμη κάτι ανακοινώσιμο».

ΠΗΓΗ: TV24

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το σατανικό σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Μάθετε το σατανικό σχέδιο της Λίλιας για να χωρίσει τη Μελίτη από τη Μαρίνα!

Η Λίλιαν δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Μελίτη δένεται όλο και περισσότερο με τη Μαρίνα. Κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Ετσι επιχειρεί να δηλητηριάσει τη σχέση της κόρης της με τη βιολογική της μητέρα βάζοντας λόγια που θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Η Μελίτη ζητά πια σε καθημερινή βάση να βλέπει τη Μαρίνα. Θέλει να περνάει όλο και περισσότερες στιγμές μαζί της. Τη θαυμάζει, της φαίνεται πολύ όμορφη και καλή στα παιδικά της ματάκια. Μιλάει στην αδελφή της την Ελπίδα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό τσακίζει τη Λίλιαν, που τρέμει στην ιδέα ότι θα τη χάσει. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την κόρη της τόσο εύκολα να φύγει από την αγκαλιά της. Θεωρεί ότι εκείνη είναι δικαιωματικά η μάνα της και όχι η Μαρίνα. Εκείνη τη μεγάλωσε, στάθηκε δίπλα της, της έδωσε την ανατροφή που έχει και όλη την αγάπη της. Ηδη έχει μετανιώσει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Οσο κι αν ο Σταύρος είναι καθησυχαστικός λέγοντάς της ότι η Μελίτη πλέον θα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη γιατί θα έχει δυο μητέρες, εκείνη δεν το δέχεται. Δεν θέλει να τη μοιραστεί. Αυτό που πρέπει να επιδιώξει πάση θυσία είναι να απομακρύνει την κόρη της από τη βιολογική της μητέρα. Για αυτό και κάποια στιγμή που βρίσκονται οι δυο τους βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Έχετε δει και αυτό; Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη προσπαθεί να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της! Καταιγιστικές εξελίξεις!

Το ψέμα, η φυγή και το τροχαίο

Μπορεί η Μαρίνα να φαντάζει στοργική και τρυφερή στα μάτια της Μελίτης, αλλά η Λίλιαν έχει τον τρόπο της να κάνει το κορίτσι να αλλάξει γνώμη για τη μαμά του. Ετσι αρχίζει να του βάζει λόγια. «Ξέρεις, η Μαρίνα επέλεξε να μη σε κρατήσει κοντά της όταν ήσουν μωρό», της λέει. «Δηλαδή με εγκατέλειψε;» τη ρωτάει το κοριτσάκι. «Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που πληγώνουν τους άλλους χωρίς να φταίνε. Ναι, σε άφησε τότε», της αποκρίνεται και το κορίτσι πληγώνεται. Πρόθεση της Λίλιαν είναι να διακόψει τους ισχυρούς δεσμούς που πάνε να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η Μελίτη πιστέψει ότι η βιολογική της μητέρα δεν την αγαπάει πραγματικά. Δεν θέλει όμως να διακινδυνεύσει με τίποτα να τη χάσει. Ετσι ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με το παιδί στο εξωτερικό. Εκείνη της λέει ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της. Η Μελίτη, με τη σειρά της, συνεχίζει επίμονα να ζητά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της και παρορμητικά, παίρνει και τα δύο κορίτσια και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο. Εκείνος, όταν το ανακαλύπτει, στην προσπάθειά του να τις προφτάσει παθαίνει τροχαίο και η Λίλιαν αναγκάζεται να επιστρέψει. Ομως το ατύχημα συγκλονίζει τη Μελίτη που δεν θέλει να χάσει τον μπαμπά της και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεθέαση 24/5: Ποιοι παρουσιαστές ζουν εφιάλτη και ποιοι πανηγυρίζουν; Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις! Η Μαρίνα μεταφέρει την Κάτια στο νοσοκομείο!

Όλα τα νέα για τα σίριαλ θα τα βρείτε στην σχετική μας κατηγορία