The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο τρυφερός χορός με τραγουδίστρια!

Τι θα δούμε σήμερα;

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο τρυφερός χορός με τραγουδίστρια!

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» είναι ανατρεπτικοί και θα δούμε και έναν τρυφερό χορό του παρουσιαστή με μια τραγουδίστρια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται στο «The2Night Show» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μιλάει και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον. Επίσης, αναφέρεται στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και μοιράζεται με τον Γρηγόρη ένα κρυφό της απωθημένο. Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες» οι οποίες της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Παπαδοπούλου

Παπαδοπούλου

Παπαδοπούλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη θα είναι επίσης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, μιλάει για τη συμμετοχή του στο «NOMADS» και αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γεννήθηκε ένας έρωτας. Επιπλέον, αναφέρεται στις φιλίες που έκανε και εξηγεί γιατί δεν μιλάει πια με την Αποστολία Ζώη.

κατσινόπουλος

Ο Γιάννης Ηλιάδης μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη Ρυθμική Γυμναστική στην ηλικία των 17 ετών αποκαλύπτοντας πώς για να καταφέρει να κάνει αυτό του το όνειρο πραγματικότητα χρειάστηκε να χάσει 70 κιλά.

ηλιάδης

αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Λάουρα Νάργες;

Τι τηλεθέαση έκανε χτες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με καλεσμένη την Λάουρα Νάργες που μίλησε για τον χωρισμό της; Έχουμε τα νούμερα για το δυναμικό κοινό!

Ο Γρηγόρης, διανύει μια αρκετά δύσκολη χρονιά, καθώς η Ελεονώρα τον παίρνει φαλάγγι στα ποσοστά!

Δυστυχώς για εκείνον, και η χτεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού το The 2night showέκλεισε με 12,3% στο σύνολο τηλεθέασης του δυναμικού κοινού!

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης του Γρηγόρη:

10.6
8.5
9.8
13.9
12.1
16.3
16.2
10.9

Τα τέταρτα τηλεθέασης της Ελεονώρας Μελέτη:

28.1
30.2
21.9
20.7
21.9
27.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης του του δυναμικού κοινού για την late night ζώνη:

Μετά τα μεσάνυχτα
ALPHA: Mετά τα μεσάνυχτα, Μελέτη, 25,1

ΑΝΤ1: The 2night Show 12,3