Αν ήμουν πλούσιος: O Σωτήρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας - Βενετίας! Οι εξελίξεις 14/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αν ήμουν πλούσιος: O Σωτήρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας - Βενετίας! Οι εξελίξεις 14/10!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις της καθημερινής κωμικής σειράς «Αν ήμουν πλούσιος». O Σωτήρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας - Βενετίας.

Τι θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1;

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 21 Η γυναικεία παρουσία που αλλάζει τα πάντα!
O Σωτήρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας και της Βενετίας για να τσεκάρουν τις διαθέσεις του Βρανά και γίνεται έξαλλος. Η διπλή προδοσία από γυναίκα και πεθερά βάζει το γάμο τους σε αμφισβήτηση και θα πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Η Πέγκυ Μουρούνα- κόρη του μεγαλομαφιοζου Μουρούνα- στον οποίο ο Βρανάς χρωστά λεφτά εγκαθίσταται στο γραφείο του σκοπεύοντας να έχει τον πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του! Το τσιράκι του Βρανά, ο Ζαφείρης, αποφασίζει να δράσει ανεξάρτητα από το αφεντικό του εκβιάζοντας το Στρατή που δεν «μασάει» μέχρι τη στιγμή που εκείνος καλεί τη Δάφνη έτοιμος να της τα αποκαλύψει όλα, την ίδια στιγμή που ο Βρανάς έχει μάθει από το μικρό Φοίβο όλη την ιστορία για το σούπερ μυστικό και κρατά πια το Στρατή στο χέρι! Θα ξεφύγει από τη διπλή παγίδα ο Στρατής;

Αν ήμουν πλούσιος: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-11/10)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας (7-11/10) για την καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος».

Τι θα δούμε;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 16

Η Σμαράγδα βρίσκεται ανάμεσα σε δυο αρπακτικά που καραδοκούν για να της αρπάξουν το λαχνό. Τον Μάνο και την Μόνικα! Ο Μάνος στήνει ολόκληρη μηχανή για να αποδείξει στη Σμαράγδα ότι με την Γιούλη δεν έχουν σχέση! Θα τα καταφέρει?

Η Μόνικα προσπαθεί να πείσει τη Σμαράγδα ότι περνάει ψυχολογικό δράμα απολογισμού ζωής και έχει πέσει σε μελαγχολία. Θα την πιστέψουν?

Ο Βρανάς θέλει να βάλει το δικό του προπονητή στην ομάδα και «πειράζει» το πρώτο ματς του του Σίφουνα. Η κατάσταση ξεφεύγει απ‘ τον έλεγχο του. Τι δεν υπολόγισε σωστά?

Η Δάφνη έχει ένα ατύχημα και ο Στρατής είναι αυτός που θα τρέξει για να τη σώσει. Είναι αυτό το ατύχημα η αφορμή να έρθουν κοντά?

Φρόσω και Τόλης ανακαλύπτουν ότι Κική και Στρατής τους έχουν πει ψέματα για την προέλευση των χρημάτων!

Το σχέδιο του Βρανά για το Σίφουνα μοιάζει να πηγαίνει πρίμα, όμως η πανέξυπνη Βενετία τον έχει βάλει στο μάτι και τον υποψιάζεται.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Κική στήνει παγίδα στο Στρατή! Όλες οι σημερινές 3/10 εξελίξεις!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 17

Ο Μάνος φαίνεται να ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της Σμαράγδας.

Η Μόνικα συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της μετανοημένης μάνας-μητριάς ενώ παράλληλα ζει έναν παθιασμένο έρωτα με τον Βρανά. Τι θα συμβεί όταν ο Βρανάς ανακαλύψει την πραγματική οικονομική της κατάσταση?

Το σχέδιο του Βρανά να πετάξει τον Σωτήρη από προπονητή της ομάδας, στέφεται από επιτυχία.

Το ατύχημα της Δάφνης γίνεται αφορμή για να ξαναβρεθεί με τον Στρατή και να βάλει τη σχέση τους σε… νέα βάση.

Η Βενετία υποψιάζεται πως ο Βρανάς θέλει να βάλει στο χέρι τα λεφτά απ’ τον λαχνό και με την βοήθεια της Χριστίνας αποφασίζουν να τον ξεμπροστιάσουν στον Σωτήρη.

Η Φρόσω με τον Τόλη ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω απ’ τα απρόσμενα χρήματα του Στρατή και της Κικής και ο Βρανάς αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι του τρίτου υπερτυχερού. Θα φτάσει στο νήμα που λέγεται… Δάφνη;


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 18

Μετά το φιλί με το Στρατή, η Δάφνη αντιδρά ενοχικά και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ηλεκτρίζεται ακόμη περισσότερο.

Ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του δικηγόρου Λαζαρίδη για την Μόνικα, αποφασίζει να την βγάλει από τη ζωή του γιατί δεν έχει να κερδίσει κάτι απ’ αυτήν.

Η Ξένια μαθαίνει το ονοματεπώνυμο του Μάνου και η Μόνικα ξεκινάει έρευνα με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Θα αποκαλύψει άραγε την αληθινή του ταυτότητα;;

Η Βενετία καταστρώνει σχέδιο για να ξεμπροστιάσει σε όλους το Βρανά την ώρα που εκείνος φτάνει πολύ κοντά στην ανακάλυψη του κατόχου του τρίτου λαχνού…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 19

Η Κική έξαλλη φεύγει από το σπίτι τη στιγμή που ο Στρατής μαθαίνει ότι η Φρόσω λέει στο ραδιόφωνο για το λαχνό που έκλεψαν.

Στο Μπουμπλέικο η Βενετία έχει ετοιμάσει ένα γλέντι άλλο πράγμα για το Βρανά κι έχει βάλει μπροστά το σχέδιο να τον ξεμπροστιάσει. Η Χριστίνα είναι ενήμερη αλλά δειλιάζει γιατί το σχέδιο περιλαμβάνει και ντρόπιασμα του Σωτήρη. Θα πετύχει το σχέδιο ή θα τα τινάξει όλα στον αέρα η Χριστίνα και οι ηθικές αναστολές της;

Ο Βρανάς έχει βάλει το τσιράκι του να παρακολουθεί το Στρατή.

Ο Νικόλας έχει αρχίσει να κάμπτεται από τα κόλπα της δαιμόνιας Μόνικα. Θα πετύχει να πείσει τα παιδιά να της δώσουν το λαχνό?

Ο Μάνος υποψιάζεται τη Μόνικα και την Ξένια, βλέποντας στο πρόσωπό τους τις ανταγωνίστριές του στη μάχη για το λαχνό.

Η Δάφνη πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον Βρανά, ο οποίος δεν πιστεύει στην ανέλπιστη τύχη του!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 20

Ο Βρανάς προσλαμβάνει τη Δάφνη με την ελπίδα ν’ αλιεύσει πληροφορίες για τον λαχνό της και τον Στρατή.

Η Ξένια προσπαθεί να βρει στο σπίτι του Μάνου οτιδήποτε για να τον ξεμπροστιάσει στα μάτια της Σμαράγδας. Θα καταφέρει η Ξένια να τον πετάξει έξω απ’ την κούρσα διεκδίκησης του λαχνού;

Ο Βρανάς προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Μόνικα απ’ την ζωή του ενώ ο Νικόλας βάζει στοίχημα με την Σμαράγδα για να της αποδείξει πως ο Μάνος είναι σκάρτος.

Ο Λευτέρης βλέπει στο πρόσωπο της Φρόσως- Μπρέντα μια πράκτορα του Βρανά και αποφασίζει να τα ξεκαθαρίσει μια καλή μαζί της.

Στον σταθμό του Βρανά έρχεται μια δυναμική γυναικεία παρουσία που… ήρθε για να μείνει. Ποια είναι και τι ζητάει?

Ο Στρατής προσπαθεί να ξεχάσει την Δάφνη, όταν λαμβάνει στο κινητό του ένα εκβιαστικό μήνυμα. Κάποιος ξέρει την αλήθεια για τον λαχνό που έκλεψε… η Βενετία βάζει σ’ εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου της να ξεμπροστιάσει τον Βρανά. Θα τα καταφέρει ή και αυτή τη φορά ο Βρανάς θα βρεθεί δέκα βήματα μπροστά από όλους;