Πέτα τη Φριτέζα: Η Λούνα κινδυνεύει από υπάλληλο της! Όλες οι σημερινές 29/10 εξελίξεις!

Τι θα δούμε σήμερα;

Πέτα τη Φριτέζα: Η Λούνα κινδυνεύει από υπάλληλο της! Όλες οι σημερινές 29/10 εξελίξεις!

Η Λούνα σήμερα κινδυνεύει από έναν πιστό υπάλληλο της και σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για τις 29/10 στην σειρά «Πέτα τη φριτέζα».

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ΑΝΤ1;

Επεισόδιο 12ο : Φριτέζα «ξαναζεσταμένη» του Ορλόφ
Υπόθεση: Ο Κίμωνας έχει δει το όραμα του, έχει κάνει το πνευματικό του ταξίδι και καταλήγει στον τρόπο των προγόνων του. Μεγάλες μερίδες, μεγάλες παρέες. Και η μόνη άξια συμπαραστάτης σ’ αυτό δεν είναι άλλη από την Φρίτη. Παράλληλα η Λούνα παραλαμβάνει μια ξεχωριστή «γέμιση» για τα καλαμάρια της, η οποία κινδυνεύει από κάποιον πιστό της υπάλληλο. Προσπαθώντας να γλιτώσει το πολύτιμο φορτίο καταφεύγει στο σπίτι του Αντρέα ο οποίος έχει… άγριες διαθέσεις. Ο Μένιος κάνει τη μεγαλύτερη καφρίλα του ως τώρα για να κερδίσει την Παυλίνα αλλά το μόνο που καταφέρει είναι να «τυφλώσει» τη Μαριέττα. Ο Λάκης μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τους γονείς του και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της απάτης Ζαμπέλας και Αλέκου ξεκινάει.

Πέτα τη φριτέζα: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 14-15/10!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 14-15/10 στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα».

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 Δευτέρα 14 -10-19 Μια απαγωγή θα φέρει τα πάνω κάτω!

Η Ζαμπέλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποια είναι η Λούνα και τι κρύβει. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και Αλέκος και Ζαμπέλα να έρθουν αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο της Λούνα; O Σωκράτης προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο την Πέτρα γιατί τη θεωρεί γκαντέμω αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο…Ο Αντρέας παίρνει κάμποσες πρωτοβουλίες για το καλό του Κίμωνα και αρχικά βρίσκεται κρυφά με τον Λάμπρο, κατόπιν κανονίζει να συγκατοικήσει με το γιο του για να γνωριστούν καλύτερα. Ο ανήσυχος πατέρας ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούνα η οποία όμως δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κίμωνα.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 Τρίτη 15/10/19

O Αντρέας αρχίζει να τσιμπάει ακόμα περισσότερο με τη Λούνα αλλά το δικό της μυαλό βρίσκεται στον Κίμωνα. Η πρόταση που πέφτει στο τραπέζι για μεταβίβαση ποσοστού της Λαγουδέρας στον Κίμωνα φέρνει μπελάδες στη Ζαμπέλα και τον Αλέκο αφού η Λαγουδέρα ανήκει στους Ρώσους και αυτή τη φορά δεν έχουν να ξεγελάσουν τον Σωκράτη και τον Λάκη αλλά έναν έμπειρο σεφ. Πως θα το καταφέρουν; Παράλληλα ο Λάμπρος προσπαθεί να «δέσει» τη Μαριέττα πιο έντονα κανονίζοντας μία συνέντευξη σε διεθνές περιοδικό. Κίμων και Αντρέας αποφασίζουν να ευχαριστήσουν την Λούνα με τον ίδιο τρόπο χωρίς να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον δημιουργώντας χάος στη Λαγουδέρα.