8 Λέξεις: Διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο - Θα γίνει χαμός στην σειρά του ΣΚΑΙ

Το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια δεν περιγράφεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο - Θα γίνει χαμός στην σειρά του ΣΚΑΙ

Πληροφορίες διέρρευσαν από το σενάριο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, συγκεκριμένα για το φινάλε και η μόνη λέξη που περιγράφει όσα θα δούμε στη συνέχεια είναι η λέξη "χαμός".

Μπορεί η σειρά να έχει παγώσει εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού αφού τα γυρίσματα δεν είναι εφικτό να συμβούν, ωστόσο τώρα που έρχεται η άρση σιγά σιγά θα επιστρέψουμε όλη στην κανονικότητά μας, μια διαφορετική κανονικότητα που ελπίζουμε να περιλαμβάνει περισσότερα επεισόδια από τις 8 Λέξεις!

Οι νέες πληροφορίες για το σενάριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνος, το σενάριο της σειράς καταγράφει μέχρι στιγμής όχι ένα αλλά 3 φινάλε για φέτος και το ποιο θα δούµε θα εξαρτηθεί από το µοντέλο της άρσης των περιοριστικών µέτρων του κορονοϊού. Οχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, καθώς ως γνωστόν γυρίσµατα της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δηµητρίου γίνονται και στις δύο χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα συνεχιστεί και την επόµενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει ήδη υπογεγραµµένο συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ, το οποίο µάλιστα για την επόµενη σεζόν προβλέπει µετάδοση των «8 λέξεων» ίδιες µέρες και ώρες µε φέτος (Δευτέρα µε Πέµπτη µε διπλά επεισόδια). Κάποιοι ήρωες µελλοντικά θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στη σειρά. Οµως µέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

"Βόμβα" στο σενάριο των 8 Λέξεων με τον ρόλο της Ιφιγένειας

Μπορεί η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, να έχει παγώσει λόγω κορωνοϊού ωστόσο η Ιφιγένεια μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη και μας έδωσε κάποια spoiler για το σενάριο που θα ακολουθήσει όσον αφορά τον χαρακτήρα της αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και θα πέσουν σαν μικρές "βόμβες"

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Μαρόγλου, η Ιφιγένεια, είναι ίσως το πιο αντιδραστικό, έξυπνο και δραστήριο πλάσμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η συνονόματη Ιφιγένεια Τζόλα που την υποδύεται, μιλά για τον γάμο της ηρωίδας της, τα σχέδιά της και φυσικά τη δράση του αδελφού της, Φοίβου.

σενάριο 8 Λέξεων ιφιγένεια

Η επαφή σας με τους Αντρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου πώς έγινε;

«Η πρώτη μου γνωριμία και επαφή με τον κύριο Ανδρέα Γεωργίου έγινε στην Αθήνα όταν πέρασα casting, ενώ τον κύριο Κούλλη Νικολάου τον γνώρισα την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στην Κύπρο».

Διαβάζοντας τον ρόλο της Ιφιγένειας... συνεχίστε στην συνέχεια της ανάγνωσης εδώ!