Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (15/5) - Έξαλλος ο Μάρκος

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις

"Φωτιά" οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου. Κάτι θα κάνει έξαλλο τον Μάρκο. Τι είναι αυτό; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αναμένεται να δούμε σήμερα (15/5) στη σειρά του Alpha. Θα γίνει χαμός.

Το Έλα στη Θέση μου επέστρεψε αυτήν την εβδομάδα στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, μετά και την προσωρινή διακοπή που είχε λόγω της πανδημίας. Η σειρά ωστόσο προβάλλεται και πάλι πλέον κανονικά και χθες είχαμε το πρώτο επεισόδιο μετά την καραντίνα. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν θα προβληθεί το 125ο επεισόδιο με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Ο Μάρκος θα γίνει έξαλλος με τη στημένη συνέντευξη της Σύλβιας, ενώ ο Ζαχαρίας θα της χαρίσει μια κρέμα. Ωστόσο θα έχει γίνει ένα... μπέρδεμα με τα βαζάκια. Τέλος η Λιτανία θα κάνει μια ανακάλυψη για τις κρυφές κάμερες. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα γίνουν στη σειρά.

Αυτές είναι οι εξελίξεις "φωτιά' που μας περιμένουν σήμερα (15/5) στο Έλα στη Θέση μου

Παρασκευή 15 Μαΐου – Επεισόδιο 125

Μάρκος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη στημένη συνέντευξη της Σύλβιας και προειδοποιεί τη Φαίη πως αν δεν επανορθώσει θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Ζαχαρίας φτιάχνει μία νέα κρέμα για τη Βιοσοφούλα, τα βαζάκια όμως μπερδεύονται και ο Μάρκος χαρίζει την κρέμα στη Σύλβια. Δείτε βέβαια εδώ και πως τα πήγε γη σειρά σε νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλη ανατροπή.

Η Εβίτα ετοιμάζεται να φύγει εκτάκτως για το Λονδίνο, ενώ ο Αχιλλέας κλείνει ραντεβού για τις υπογραφές του διαζυγίου. Τι θα κάνει η Ζωγραφιά όταν η Λατάνια ανακαλύψει πως έχει βάλει κάμερα στο γραφείο του Μάρκου;