Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ (22/5) - Κανείς δεν μπορεί να προβλέψεις τις συνέπειες

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ (22/5) - Κανείς δεν μπορεί να προβλέψεις τις συνέπειες

Σοκ "φέρνουν" οι σημερινές (22/5) εξελίξεις στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα. Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει…

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στον ANT1

Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για το πραγματικό της σχέδιο σχετικά με τον Αργύρη… Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία την σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας.

Η Έλλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά εκείνη είναι ήδη νεκρή. Η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρό της. Ο αστυνόμος, έχοντας πια στα χέρια του τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, καταφέρνει και βρίσκει την πραγματική της ταυτότητα. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για την Μαρίνα. Έχουμε όμως και ένα ευχάριστο για ηθοποιό της σειράς. Δείτε εδώ ποια έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

Μετά τις εξελίξεις σοκ που θα έχουμε σήμερα (22/5) στο Γυναίκα χωρίς όνομα ας δούμε και ποια σειρά θα πάρει την θέση της στον ANT1

Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αυτή τη σεζόν δουλεύουν από το πρωί έως και το βράδυ για να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην οποία βασίζονται πολύ αφού ο κορωνοϊός έχει αφήσει συντρίμμια από το πέρασμά του στους πίνακες τηλεθέασης.

Μπορεί ο ALPHA να έχει πάρει τις αποφάσεις του ήδη για το τι θα απογίνουν αγαπημένες σειρές όπως το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα κλπ αλλά και ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει νέα βήματα και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες που θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να βγάλουν από το συρτάρι ένα project που πριν από 4 χρόνια είχε προταθεί ξανά να μπει στο πρόγραμμα του σταθμού αλλά τα πράγματα είχαν παγώσει αφού υπήρξε θέμα με το κάστιγνκ. Ο λόγος για την ισπανική σειρά La Famiglia.

Η υπόθεση της σειράς La Famiglia

Τα μέλη της εν λόγω οικογένειας μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στην πόλη, όλοι οι προηγούμενοι ένοικοι του οποίου έχουν χωρίσει, θέλοντας, λοιπόν, να γλιτώσουν από την «κατάρα» του, αποφασίζουν να επισκέπτονται έναν σύμβουλο – ψυχαναλυτή, στον οποίο θα παρουσιάζουν την καθημερινότητα τους και εκείνος θα τους δίνει συμβουλές, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όσα τους βασανίζουν.Καθοριστικό ρόλο σε όλα αυτά παίζουν ο πατέρας και η μητέρα. Τι τους προβληματίζει-, Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανατροφή των έφηβων κοριτσιών τους, τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν σε σχέση με τον νεότερο γιο τους, ένα νεογέννητο μωρό, η κρίση των 40 του πατέρα, οι έντονες τριβές στη σχέση τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μιας και το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας είναι μία αξιολάτρευτη γιαγιά.

Έτσι, μέσα από τις συνεδρίες «εισχωρούμε» στη ζωή τους και παρακολουθούμε πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται, αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας – στιγμές οι οποίες θυμίζουν τις δικές μας οικογένειες, καθώς και τις εμπειρίες μας.