Ανατροπή στο Έλα στη Θέση μου - Ο Αχιλλέας καταγγέλλει Μάρκο και Ρενάτα

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στο Έλα στη Θέση μου - Ο Αχιλλέας καταγγέλλει Μάρκο και Ρενάτα

Μια ανατροπή μεγατόνων θα σκάσει στην αγαπημένη σειρά Έλα στη Θέση μου αφού ο Αχιλλέας θα καταγγείλει την Ρενάτα και τον Μάρκο ενώ ο αστυνόμος Μιχόπουλος κάνει έρευνα στη Σόφο! Η Μαρίνα παίρνει πίσω τη θέση της στο Εργαστήρι της Δραματικής Σχολής, η Βάνα και η Σύλβια αποφασίζουν να μιλήσουν στους άντρες τους και ο Ζούβας είναι απαρηγόρητος γιατί τον έχει διώξει η Σύλβια.

Η Φλωρέτα είναι σε σύγχυση μετά το σοκ που υπέστη. Αυτή λοιπόν είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Μάρκο και δεν τη χάνει. Προσπαθεί να την ψαρέψει για να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του. Ισως τώρα να τα καταφέρει και το ρισκάρει. Και δεν κάνει λάθος. Ο Αχιλλέας, πάλι, προχωράει με την καταγγελία του εναντίον του Μάρκου και της Ρενάτας και ο αστυνόμος Μιχόπουλος αναλαμβάνει δράση από το νέο του πόστο αμέσως και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του αφού πηγαίνει στην εταιρεία. Την ίδια ώρα ο Βλάσης φέρεται πολύ περίεργα. Οι κινήσεις του αλλά και τα όσα λέει δημιουργούν υποψίες στη Μαρίνα. «Τι έχεις πάθει; Εχεις κάτι να μου πεις;», τον ρωτάει. Εκείνος όμως δεν της λέει τίποτα από αυτά που έχει στο μυαλό του να κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ρενάτα μαθαίνει πως ο Αχιλλέας και η Εβίτα χώρισαν οριστικά.

Ο Σύλβια μαθαίνει για τα χρέη του Ζούβα

Αποκλειστικό για το Έλα στη Θέση μου Αχιλλέας καταγγέλλει Μάρκο

Ο Μιχόπουλος ξεκινάει ευθύς αμέσως τις έρευνες στη Σόφο. Πηγαίνει πρώτα στην αποθήκη και η ομάδα εκεί έχει αρχίσει να ανησυχεί για την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα. «Λέτε να βρει τίποτα και να μπλέξουμε;», αναρωτιούνται. Οι ερωτήσεις του αστυνόμου συνεχίζονται σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μέχρι και στον Δαμιανό. Ο Μάρκος με τη σειρά του καταφέρνει να μάθει από τη Φλωρέτα την αλήθεια για τον πατέρα του και τη δολοφονία του πατέρα της Ζωγραφιάς. Η Φλωρέτα από την πλευρά της συνεχίζει να ψάχνει τον Αντρέα προξενώντας ανησυχία σε όλους και ειδικά στον Σήφη που αγωνιά για το αν η μητέρα του θα τον θυμηθεί. Και δεν είναι οι μόνες αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω. Ο κλητήρας λέει στη Σύλβια για τα χρέη του Ζούβα κι εκείνη καταρρέει. Ο κλητήρας αναγκάζεται να της συμπαρασταθεί αλλά η περίπτωση της Σύλβιας είναι μία και μοναδική. Στο μεταξύ ο Μάρκος θέλει να πει την αλήθεια στη Ρενάτα και το σκέφτεται. Και μέσα σε όλα αυτά ο Ζαχαρίας λέει κάτι στον Μιχόπουλο για τον Ζούβα που θα δώσει τροφή για ακόμη πιο εντατικές έρευνες.

Ο Αχιλλέας θέλει να πάρει εκδίκηση

Ο Μιχόπουλος στην αποθήκη και στην έπαυλη προσπαθεί να «ψαρέψει» τους εμπλεκόμενους για τις παράνομες δραστηριότητες του Ζούβα, αλλά εκείνοι δεν λένε κουβέντα. Ο Ζούβας όμως έχει κι άλλο καημό. Είναι ράκος που τον έχει διώξει η Σύλβια. Δεν αντέχει να είναι μακριά της και να τη βλέπει να τον απορρίπτει. Ο Μάρκος, πάλι, είναι πολύ κοντά στο να πει στη Ρενάτα για τον πατέρα του. Τελευταία αυτό τον απασχολεί πολύ. Θέλει να είναι ειλικρινής μαζί της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μίμης και ο Θοδωρής, χωρίς να το θέλουν, χαλάνε το δείπνο της Μαρίνας και του Βλάση. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας δεν έχει ησυχία. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει εκδίκηση και συνεχίζει να δρα παρορμητικά. Ετσι κανονίζει με τον Μιχόπουλο κάτι που θα φέρει τα πάνω-κάτω. «Θα συνεχίσεις να ψάχνεις. Σίγουρα κάτι θα βρεις», τον ενθαρρύνει.

Η μνήμη της Φλωρέτας επανέρχεται

Ο Σήφης και ο Βλάσης καταφέρνουν να πιάσουν τον τύπο που πήγε να ληστέψει τη Φλωρέτα και η μνήμη της γυναίκας επανέρχεται. Την ίδια ώρα ο Μιχόπουλος συνεχίζει τις κρυφές έρευνες, πάντα με την κάλυψη του Αχιλλέα. Στην αναζήτησή του βρίσκει κάποιες ξεχασμένες κρέμες της Βιοσοφούλας και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάψει την ομάδα της αποθήκης και όχι μόνο. Η Βάνα και η Σύλβια με τη σειρά τους αποφασίζουν να μιλήσουν στους άντρες τους. «Πρέπει να τους βρούμε και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση», λένε. Τους ψάχνουν αλλά δεν τους βρίσκουν πουθενά, ενώ η Φαίη ανησυχεί πως τον Αχιλλέα τον νοιάζει πάνω απ’ όλα η εκδίκηση. Τα πάνω-κάτω έρχονται όταν ο Μιχόπουλος εμφανιστεί στο Χημείο με εισαγγελική εντολή για έρευνα. Τη δείχνει στον Σήφη που πέφτει από τα σύννεφα.

Ωστόσο, αλλάζει ώρα η αγαπημένη σειρά από σήμερα κιόλας! Δείτε εδώ πότε θα προβληθεί