Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Διπλό «χτύπημα» από την ΕΡΤ για την πρωινή ζώνη

Τα ονόματα που θα φτάσουν την τηλεθέαση στα ύψη!

Διπλό «χτύπημα» από την ΕΡΤ για την πρωινή ζώνη
TV24 11.08.2020 20:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αλλαγές φαίνεται πως έρχονται σιγά σιγά στην ΕΡΤ, αφού όπως έγινε γνωστό μέσα από σχετικό ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ, το κανάλι πρόκειται να κάνει ένα διπλό «χτύπημα» και να φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη!

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να στραφεί στην επιτυχημένη συνταγή των υπόλοιπων καναλιών και να βάλει στο πρόγραμμά της, ένα πρωινό μαγκαζίνο, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάζουν δύο πρόσωπα που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στα τηλοπτικά.

Αυτό είναι το διπλό «χτύπημα» της ΕΡΤ

Όπως έκανε γνωστό η πρωινή εκπομπή του Open, η ΕΡΤ πρότεινε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη, να αναλάβουν δική τους πρωινή εκομπή.

Οι δυο φίλες είναι πολύ αγαπητές στο κοινό, και γι' αυτό η φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στην οποία φαίνεται η κυτταρίτιδά της απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Βέβαια ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα!

Διπλές χαρές για την ΕΡΤ

Διπλές χαρές βιώνουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ, οι οποίοι παρατήρησαν πως κάποια από τα προγράμματά τους, όχι μόνο είχαν απήχηση στο κοινό, αλλά δημιούργησαν και την επιθυμία για ακόμα περισσότερο υλικό από τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, οι εκπομπές «Σημείο Συνάντησης» και «Αυτός και ο άλλος», πρόκειται να συνεχιστούν και του χρόνου.

Η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» εγκρίθηκε να συνεχίσει με επιπλέον 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 236.793 ευρώ, για την προσεχή σεζόν.

Παράλληλα «πράσινο φως» πήρε από το Δ.Σ της ΕΡΤ και η εκπομπή «Σημείο συνάντησης», όπου δύο γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού και της τηλεόρασης συνομιλούν απευθείας, θα συνεχίσει για άλλα 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 106.000 ευρώ.

Δείτε εδώ και με ποιο πολυσυζητημένο πρόσωπο έδωσε τα χέρια η ΕΡΤ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από το Mega στην ΕΡΤ - Η επίσημη ανακοίνωση

ΕΡΤ: Έρχεται νέα σειρά στο κανάλι με αγαπημένους ηθοποιούς

Share