Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θρίλερ στην Elif - Το μυστικό της διαθήκης φέρνει τα πάνω κάτω

Τι θα συμβεί στο σημερινό 23/9 επεισόδιο

Θρίλερ στην Elif - Το μυστικό της διαθήκης φέρνει τα πάνω κάτω
TV24 23.09.2020 12:13
Από Youweekly Team

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην αγαπημένη σειρά Elif τα πράγματα με την διαθήκη της Ματσιντέ όταν θα την ακούσει ο Ταρίκ να λέει πως έχει αφήσει το μεγαλύτερο μερίδιο στην μικρή Ελιφ...

Διαβάστε παρακάτω τι θα συμβεί στο σημερινό 23/9 επεισόδιο!

Για όσους έχασαν την χθεσινή υπόθεση, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι συνέβη...

ELIF Επεισόδιο 678

Η Ματσιντέ αλλάζει γνώμη στη Ρεϊχάν σχετικά με την απόφασή της να φύγει. Της ζητάει να μείνει και να συνεχίσει τη δουλειά της γιατί είναι ένα καλό κορίτσι και δεν πρέπει να δίνει σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Η Ρεϊχάν πείθεται από τα λόγια της και νιώθει όμορφα επειδή η Ματσιντέ την εμπιστεύεται. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο. Η Βιλντάν ρωτάει τον Ταρίκ γιατί η Ελίφ είναι τόσο πολύτιμη. Αποδεικνύεται πως η Ματσιντέ έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στην Ελίφ. Ο Ταρίκ την άκουσε τυχαία να σχολιάζει τη διαθήκη της με τον Μουσταφά. Όμως δεν θα εγκαταλείψει όλα αυτά τα πλούτη, ούτε σκοπεύει να τα παραχωρήσει σε άλλον. Ο Ταρίκ φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όλα αυτά στη Βιλντάν. Η κατάσταση της Ελίφ είναι σοβαρή, έχει πέσει σε κώμα.

Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με τη Βιλντάν γιατί κινδυνεύει η Ελίφ να πεθάνει εξαιτίας της. Η απουσία της Βιλντάν γίνεται πρόβλημα στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά ζητάει να μάθει που είναι αλλά η Γιλντίζ δεν έχει απάντηση. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν περιμένουν νεότερα για την κατάσταση της Ελίφ και ο άντρας δεν σταματάει να απειλεί τη Βιλντάν. Της λέει να προσευχηθεί να γίνει καλά η Ελίφ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το μετανιώσει πικρά. Στη συνέχεια αφήνει μόνη της τη Βιλντάν στο νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι. Η Ρεϊχάν μαγειρεύει ένα υπέροχο φαγητό για την οικογένεια και σε όλους αρέσει.

Πιστεύουν πως το έφτιαξε η Γιλντίζ και ξαφνιάζονται όταν τους λέει πως μαγείρεψε η Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν ρίχνει τα μαχαιροπίρουνα στο πάτωμα και τα μέλη της οικογένειας την κοροϊδεύουν ξανά. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα τρέχοντας και σκέφτεται πως ο Κερέμ δεν είναι ο καλός άνθρωπος, που της περιέγραψε η Γιλντίζ. Η Ματσιντέ θυμώνει με τον Κερέμ και του ζητάει να φέρεται καλά στους ανθρώπους. Ο Ταρίκ επιστρέφει και όταν η κουβέντα έρχεται στο θέμα της Βιλντάν, ο Ταρίκ τους λέει πως μίλησε με τη Βιλντάν και δικαιολογεί την απουσία της λέγοντας πως έφυγε ξαφνικά από την έπαυλη γιατί πέθανε ένας θείος της…

Elif επεισόδια 21-25/9

Θρίλερ στα νέα επεισόδια Elif

ELIF Επεισόδιο 679

Η μητέρα της Ρεϊχάν της τηλεφωνεί και της λέει πως τα αδέλφια της επέστρεψαν στο χωριό τους, οπότε δεν έχει λόγο πια να φοβάται. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για τον θείο της και εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει τις της λέει αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως με αυτό τον τρόπο ο Ταρίκ κάλυψε στην οικογένεια την απουσία της. Η Ρεϊχάν μελετάει στο δωμάτιο της γιατί θέλει να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Η Χουμεϊρά προτείνει στον Κερέμ να τηλεφωνήσει στην Παρλά και να κερδίσει πάλι την καρδιά της μετά το περιστατικό στο πάρτι. Η Βιλντάν τηλεφωνεί αργά στη νύχτα ενώ είναι με τη Ματσιντέ, τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και εκείνος αναγκάζεται να πάει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει.

Η Βιλντάν τον καλεί για να του μιλήσει για το ψέμα που είπε σχετικά με τον θείο της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος γιατί είναι αργά και τον καλεί για κάτι ασήμαντο. Το τελευταίο δευτερόλεπτο της συνομιλίας τους μπαίνει στο δωμάτιο η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ της λέει πως ήταν επαγγελματικό το τηλεφώνημα. Η Ρεϊχάν διάβαζε όλη τη νύχτα και αργεί να ξυπνήσει το πρωί. Πηγαίνει βιαστική στην κουζίνα και πέφτει πάνω στον Κερέμ. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα αλλά η Ρεϊχάν θυμώνει. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως του αρέσει η Ρεϊχάν. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί τους και μιλάνε για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Τουλάι λέει πως ο Σελίμ πάει καλά στη θεραπεία του στο νοσοκομείο και η Ζεϊνέπ γεννάει σε ένα μήνα. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για πρωινό και βλέπει τη Ρεϊχάν στον κήπο. Πίστευε πως την είχαν απολύσει και εκπλήσσεται.

Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ. Η Ματσιντέ ξεκαθαρίζει στην Χουμεϊρά, την Παρλά και τον Κερέμ πως η Ρεϊχάν είναι μέλος πια του σπιτιού και δεν πρόκειται να φύγει. Τα λόγια της κάνουν τη Ρεϊχάν να κοκκινίσει από ντροπή. Η Χουμεϊρά αλλάζει συζήτηση και λέει πως με τον άντρα της θα κάνουν ένα ταξίδι και καλεί τον Κερέμ και την Παρλά να έρθουν μαζί τους. Η Ελίφ είναι καλύτερα αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της…

ELIF Επεισόδιο 680

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να καθαρίσει. Η Παρλά και ο Κερέμ κάθονται στον κήπο και η Γιλντίζ τους πηγαίνει κουλουράκια και τσάι και τους λέει πως τα έφτιαξε η Ρεϊχάν. Η Παρλα δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα της Ρεϊχάν. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε μια συναυλία και εκείνος δεν της δίνει απάντηση. Η Παρλά όμως επιμένει. Ο Κερέμ επιστρέφει στο δωμάτιο του, όπου καθαρίζει η Ρεϊχάν. Η κοπέλα του καταστρέφει ένα κύπελο και ο Κερέμ τη διώχνει έξαλλος και τη διατάζει να μην πλησιάσει ξανά το δωμάτιο του. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ είναι στο μαγαζί τους όταν ο άντρας δέχεται τηλεφώνημα από μια εταιρία στην οποία είχε κάνει αίτηση για δουλειά και θέλουν να τον συναντήσουν. Η Λεμάν περνάει ξανά από το μαγαζί και η Τουλάι εκνευρίζεται αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει.

Δείτε επίσης και όλες τις εξελίξεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος!

Η Λεμάν της μιλάει για τον γιο της, τον Σαφάκ. O Εμιρχάν και η μητέρα του πηγαίνουν στο καινούριο τους σπίτι. Ο οδηγός του φορτηγού, που μεταφέρει τα πράγματά τους, αρνείται να τους τα κατεβάσει εκείνος γιατί ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί για αυτό. Η μητέρα του Εμιρχάν επιμένει αλλά ο οδηγός είναι ανένδοτος. Ένας περαστικός βλέπει τι συμβαίνει και με δυο φίλους του κουβαλάνε τα πράγματα στο σπίτι. Η μητέρα του Εμιρχάν τους λέει πως δεν έχει να τους πληρώσει αυτή τη στιγμή αλλά οι άντρες της λένε πως είναι γείτονες και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό. Στο νοσοκομείο η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς ο Ταρίκ συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες, καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της Ελίφ. Η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία.

Η Ρεϊχάν διορθώνει το λάθος που έκανε όταν καθάρισε το κύπελο του Κερέμ και εκείνος πιστεύει πως το έκανε η Γιλντίζ. Πηγαίνει στην κουζίνα να την ευχαριστήσει αλλά η Γιλντίζ του λέει πως το έκανε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει πως χάρηκε πιο πολύ, που ήταν η Ρεϊχάν. Η Λεμάν ετοιμάζει το τραπέζι για τον γιο της, τον Σαφάκ. Αποδεικνύεται πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που βοήθησε τη μητέρα της Εμιρχάν. Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει από το νοσοκομείο κρυφά την Ελίφ. Τυλίγει την Ελίφ σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ανατριχιάζει η τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ πριν το θάνατο του

Elif: Βέβαιος θάνατος για την Ελίφ - Την σώζει τελευταία στιγμή η...

TAGS
Share