Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 4/11 - Ο Αντωνίου είναι ο βασικό ύποπτος για την δολοφονία

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 4/11 - Ο Αντωνίου είναι ο βασικό ύποπτος για την δολοφονία

Σήμερα θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο "Ήλιος" και οι εξελίξεις είναι πολλές καθώς όσο περνάει ο καιρός ο Αντωνίου γίνεται ο νούμερο ένα ένοχος για την δολοφονία.

Η Νέλλη και ο Μάνος αντιλαμβάνονται πως η Εύα έχει ακούσει την κουβέντα τους και έχει μάθει την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν.

Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο… Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στη φυλακή και τον διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί η αθωότητά του και να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, χωρίς να γνωρίζει πως αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος... Ο Μάνος θυμώνει βλέποντας την συμπαράσταση της μάνας του στον Ντίνο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο. Χαμός με τα νούμερα των σειρών στον ANT1.

ήλιος αντ1

Σαν αντάλλαγμα, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Λήδα για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου – Αλίκης συνεχίζεται, η Αλίκη κάνει ότι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει.

Ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της Λήδας. Ένα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της Αντωνίου την πείθει για την ενοχή της. Ο Μάνος που φοβάται πως αν συνέλθει η Μάρθα, θα βρεθεί με την Νέλλη στη φυλακή, ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την ευκαιρία να την ξεφορτωθεί.

Ήλιος: Τα πάνω κάτω στο πάρτι που θα γίνει - Κάποιος χάνεις τις αισθήσεις του!

Στο σημερινό επεισόδιο "Ήλιος" που θα δούμε στον Ant1 τα πάνω κάτω θα φέρει ένα πάρτι. Κάποιος θα χάσει τις αισθήσεις του και αυτό θα φέρει πανικό.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου – Ήλιος Περίληψη - Επεισόδιο 31

Ο Ισακίδης συλλαμβάνεται και ο Δημήτρης προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του… Αυτά που θα ακούσει, δεν είναι αυτά που περίμενε… Ο Κοντογιάννης ανησυχεί πως όλα θα βγουν στο φως, όταν η Κατερίνα του λέει πως την έχουν καλέσει για ανάκριση. Ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, ενώ καλύπτει την Αλίκη στα παιδιά, για να μη μάθουν τον ρόλο που έπαιξε στην ιστορία της Λήδας και του Πέτρου.

Ο Δήμος ετοιμάζει το μπαρ για το πάρτι του Μάνου και της Νέλλης, χωρίς να έχει ιδέα ότι τα δύο παιδιά έχουν σχεδιάσει να διακινήσουν χάπια μέσα στο μαγαζί. Η Σοφία φέρνει τον Ντίνο να βοηθήσει σαν μπαρ-τέντερ. Το πάρτι διακόπτεται απότομα, όταν μία κοπέλα θα χάσει τις αισθήσεις της... Η Νέλλη και ο Μάνος πανικοβάλλονται με την εξέλιξη… Δείτε ακόμα τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο!