Φάρμα Spoiler: Πλάνα από το νέο επεισόδιο (21/5)

Η νέα δοκιμασία και το... αυγό της χήνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Spoiler: Πλάνα από το νέο επεισόδιο (21/5)

Η Φάρμα επιστρέφει αυτή την Παρασκευή (21/5) με ένα νέο επεισόδιο και το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Πρωινό έδωσε μερικά αποκλειστικά πλάνα από τις νέες περιπέτειες που περιμένουν τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, οι παίκτες συνεχίζουν τις εργασίες τους και αυτή τη φορά την προσοχή τους κεντρίζει ένα αυγό μίας χήνας. Την ίδια στιγμή, ο επιστάτης τους βάζει μία νέα άκρως απαιτητική δοκιμασία.

Τα πλάνα από το νέο επεισόδιο της Φάρμας (21/5)

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Σε λίγο καιρό η Φάρμα ρίχνει αυλαία και ένας από τους εναπομείναντες παίκτες θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο.

Την Παρασκευή, η Νάνσυ Νικολαϊδου μέσα από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα έδωσε ένα spoil και συγκεκριμένα αποκάλυψε ποια θα είναι η τελική τετράδα της Φάρμας.

Σήμερα ωστόσο, αποκάλυψε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 και σίγουρα το όνομα που ακούστηκε δεν είναι αυτό που περιμέναμε, μιας και ο συγκεκριμένος δεν συγκαταλέγεται ακόμη στα φαβορί.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoil της εκπομπής, ο νικητής της Φάρμας είναι ο Κώστας Γκρέκας!

Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τους παίκτες

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να φωτογραφηθεί παρέα με όλους τους παίκτες στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι.

Το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του για αυτό και ο παρουσιαστής βρίσκεται αρκετές ώρες εκεί, λόγω των γυρισμάτων, εχόντας ως παρέα φυσικά την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης λοιπόν θέλησε να φωτογραφηθεί με τους «αγρότες» και λίγο αργότερα μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.