Έλα στη θέση μου 27/5: Ο Μάρκος βάζει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 27/5: Ο Μάρκος βάζει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, ο Μάρκος βάζει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί.

Αυτά θα δούμε απόψε, Πέμπτη 27 Μαΐου, στο Έλα στη θέση μου

Ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση. Η Κέντρα δρομολογεί το διαζύγιο της Βάνας και του Φώτη χωρίς να τους ενημερώσει.

Ο Μάρκος έχει βάλει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί, την ώρα που οι Κένγκε παρακολουθούν την έπαυλη. Τι θα κάνουν ο Φώτης και ο Ζούβας όταν πέσουν αναίσθητοι απ’ τα βέλη τους; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν η Ισμήνη της αποκαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Βλάση;

Έλα στη θέση μου 27/5

Η έπαυλη παρακολουθείται

Ο Φώτης αποφασίζει να μείνει με την Κέντρα για να βοηθήσει τον Βλάση να βρει τα λεφτά του. Ομως πρέπει να καταφέρει να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Η Θάλεια προσπαθεί κι εκείνη να πλησιάσει την Ισμήνη και να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα για τον Βλάση, την ώρα που ο Δαμιανός φαίνεται να μην είναι και τόσο εύκολος «στόχος» τελικά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος βρίσκει την Κέντρα. «Εχω ένα σχέδιο που ενοχοποιεί τον Αχιλλέα για πλαστογραφία και μεταφορά παράνομων ειδών. Θα με βοηθήσεις;», είναι τα λόγια του. Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος παρακολουθεί την έπαυλη και νέοι μπελάδες θα έρθουν στο προσκήνιο.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις σειράς

Ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση. Η Κέντρα με τη σειρά της δρομολογεί το διαζύγιο της Βάνας και του Φώτη χωρίς να τους ενημερώσει, ενώ ο Μάρκος έχει βάλει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί, την ώρα που οι Κένγκε παρακολουθούν την έπαυλη. Ο Φώτης και ο Ζούβας θα πέσουν αναίσθητοι από τα βέλη τους, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Βλάση.

Η Βάνα πέφτει θύμα απαγωγής

Η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ η Βάνα ανακοινώνει στον Φώτη: «Θα πάω και θα υπογράψω το διαζύγιο». Μετά από την αντίδρασή του αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στη Σόφο για να τον πικάρει.

Ο Δαμιανός με τη σειρά του ετοιμάζεται να πάει στο Μαριμπόρ για να παραδώσει τα χρήματα στη Φαίη κι όταν το μαθαίνει ο Βλάσης μέσω της Θάλειας, ψάχνει να βρει τρόπους να τον εμποδίσει. Παράλληλα η Κέντρα είναι έτοιμη να πλήξει κι άλλο τα σχέδια της Ρενάτας και του Αχιλλέα και ο Μάρκος προσπαθεί ακόμη να καταλάβει αν αυτό θα κάνει κακό στη Ρενάτα. Και δεν φτάνουν αυτά.

Η Βάνα πέφτει θύμα των Κένγκε που νομίζουν ότι είναι η Σύλβια, η αδελφή του Δαμιανού, ο οποίος λίγο αργότερα μαθαίνει για την απαγωγή.