Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος ζητά από την Κέντρα να καταστρέψουν τον Αχιλλέα

Οι σημερινές 17/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος ζητά από την Κέντρα να καταστρέψουν τον Αχιλλέα

Έξαλλος θα γίνει ο Μάρκος στο σημερινό 17/5 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου και θα ζητήσει από την Κέντρα να καταστρέψουν τον Αχιλλέα όσο πιο σύντομα γίνεται, την ώρα που εκείνη στήνει παγίδα στην Ρενάτα.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Έλα στη θέση μου, στον ALPHA

Δευτέρα 17 Μαΐου – Επεισόδιο 169

Ο Βλάσης προσπαθεί να λύσει το αίνιγμα του σπιτιού της Φαίης και ζητά τη βοήθεια των φίλων του για να φυλάξουν βάρδιες όλη τη νύχτα παρακολουθώντας το. Ο Αχιλλέας περνά ένα όμορφο πρωινό με τη Ρενάτα και φροντίζει να το μάθει ο Μάρκος, ο οποίος εξοργίζεται και ζητά από την Κέντρα να καταστρέψουν τον Αχιλλέα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έλα στη θέση μου 17-21/5

Ο Φώτης συγκρούεται με την Κέντρα εξαιτίας της Βάνας, ενώ η Σύλβια και ο Ζούβας προσπαθούν να πείσουν τον ταξίαρχο ότι ο Μάκης είναι… ένας ευαίσθητος ποιητής! Τι μαθαίνει η Ισμήνη στη Γερμανία για την οικογένεια Θεοχάρους; Και ποιος είναι ο μυστηριώδης επισκέπτης που κρύβεται στο σπίτι της Φαίης;

Μπαίνει ξανά στη σειρά ηθοποιός που είχε αποχωρήσει

Στην σειρά Έλα στη θέση μου πρόκειται να εισβάλλει ξανά ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να μείνει μέχρι το μεγάλε φινάλε!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο τηλεοπτικός Δαμιανός, επιστρέφει από τη μακρινή Σαμόα μόνο που τα φτερά του είναι τσακισμένα. Έχει χάσει το νησί, έχουν καταστραφεί οι φυτείες γλυκοπατάτας, χρωστάει πολλά χρήματα και τον κυνηγάνε οι δανειστές του.

Για να γλιτώσει έχει ζητήσει τη βοήθεια της Φαίης. κι εκείνη του παραχωρεί το σπίτι της. Οι πρώτοι που το μαθαίνουν είναι ο Βλάσης και η Θάλεια και από τους τελευταίους και τυχαία... η Σύλβια! Ο Μιχάλης Μαρίνος στο μεταξύ μπαίνει, η Αθήνα Οικονομάκου βγαίνει!

Έλα στη θέση μου Μπαίνει ξανά στην σειρά ο Μιχάλης Μαρίνος

Τι θα δούμε αύριο;

Τρίτη 18 Μαΐου – Επεισόδιο 170

Η άφιξη του Δαμιανού στο σπίτι της Φαίης θα φέρει τα πάνω κάτω μπερδεύοντας τον Βλάση ακόμα περισσότερο, αφού δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Ο Θοδωρής θα αποκαλύψει στον Λεωνίδα την υποψία του πως ο Βλάσης έχει αισθήματα για την Ισμήνη, την ώρα που ο Αχιλλέας θα κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει την υποψία του Μάρκου πως κοιμήθηκε με τη Ρενάτα. Τι θα κάνει ο Φώτης όταν ακούσει τυχαία την Κέντρα να συνωμοτεί με τη Λατάνια; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν δει ένα μήνυμα της Φαίης στο κινητό του Δαμιανού;*