GNTM 4 Highlights 28/9: Το ξενέρωμα των παικτών με το σπίτι και το πρώτο μοντέλο που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 Highlights 28/9: Το ξενέρωμα των παικτών με το σπίτι και το πρώτο μοντέλο που αποχώρησε

Το πρώτο επεισόδιο του GNTM με τους 20 φιναλίστ παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (29/9), μέσα από την συχνότητα του STAR. Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δοκιμαστούν στην πρώτη τους φωτογράφιση, η οποία έφερε αρκετές αντιδράσεις, ενώ περισσότερες αντιδράσεις έφερε μετά από λίγο το σπίτι στο οποίο θα έμεναν, το οποίο ήταν πολύ μακριά απί τη κλασική βίλα που ξέρουμε. Στο τέλος του επεισοδίου, όμως, οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα μείνουν κανονικά στο πολυτελέστατο σπίτι του GNTM ενώ μάλιστα στο τέλος είδαμε και την πρώτη αποχώρηση.

Τα 28/9 highlights του GNTM 4

Τι ζήτησαν οι κριτές από το υποψήφια μοντέλα;

Οι εκπλήξεις στο GNTM 4 δεν έχουν σταματημό καθώς οι διαγωνιζόμενοι στο χθεσινό επεισόδιο 28/9 ήρθαν αντιμέτωποι με ένα νέο challenge στο οποίο δυο - δυο ζευγάρια θα μπαίνουν η στον χώρο της φωτογράφισης προκειμένου να κάνουν την δοκιμασία.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ιδιαίτερες καθώς η συγκεκριμένη δοκιμασία χαρακτηρίστηκε από αρκετούς "δύσκολη" ενώ το άγχος πολλών παιδιών ήταν αρκετό.

Τα βρήκαν "σκούρα" στην πρώτη φωτογράφιση για την δοκιμασία αποχώρησης

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για το GNTM 4 και όπως είναι λογικό τα μοντέλα φαινόντουσαν αρκετά αγχωμένα. Την αυλαία άνοιξε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία έχοντας κερδίσει το Golden Pass, διαγωνίστηκε πρώτη και επέλεξε τον παρτενέρ της.

Η ίδια αποφάσισε να επιλέξει τον Ναπολέοντα γιατί είναι αρκετά κοντά στο ύψος, ωστόσο με την επιλογή της φάνηκε πως δεν ήταν το "πιο δυνατό χαρτί".

Η χημεία μεταξύ των δυο μοντέλων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και μάλλον το συναίσθημα παρέπεμπε περισσότερο σε αμηχανία. Από την άλλη η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμά τους.

Άφησαν άφωνους τους κριτές με την φωτογράφισή τους

Τα μοντέλα του GNTM 4 φαίνεται πως μπήκαν από την αρχή στα βαθιά καθώς με το δεξί οι ίδιοι αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν με την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετική καθώς πολλά άτομα δήλωσαν πως είναι πολύ δύσκολο.

Αυτή τη φορά, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Ο Αγγαίος μαζί με την Όλγα φαίνεται πως βρήκαν από την αρχή τον ρυθμό τους καθώς εντυπωσίασαν αρκετά τους κριτές με τις πόζες τους σε αντίθεση με το πρώτο ζευγάρι.

Έμειναν "παγωτό" μόλις αντίκρισαν το σπίτι που θα μείνουν

Οι παίκτες του φετινού GNTM 4, αναμένεται να περάσουν από 40 κύματα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό στόχο όπου είναι το πολυπόθητο έπαθλο. Έτσι λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι έμειναν για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό καθώς οι "εκπλήξεις" δεν έχουν σταματημό.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι περίμεναν να μπουν σε μια βίλα και αυτό που αντίκρυσαν μόνο βίλα δεν θύμιζε. Μάλιστα, μια παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι απαίσιο». Ενώ μια άλλη ανέφερε «Να σου πω κάτι; Έχω ξενερώσει. Πιο πολύ έχω ξενερώσει γιατί ήθελα πισίνα».

Οι διαγωνιζόμενοι κοιμήθηκαν κανονικά στον χώρο που τους παρουσίασαν ως σπίτι τους και το πρωί ξύπνησαν και πήραν το πρωινό τους. Φάνηκε πως οι περισσότεροι άρχισαν να συνηθίζουν το γεγονός ότι όντως αυτό θα ήταν το σπίτι τους.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ - «Θα ήθελα να κατεβείτε από...»

Μετά από την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο γεγονός καθώς κάθε χρόνο τόσο οι διαγωνιζόμενοι όσο και οι τηλεθεατές έχουμε συνηθίσει την βίλα.

Αυτή τη φορά όμως η παραγωγή είχε άλλα σχέδια καθώς οι διαγωνιζόμενοι αντί για την βίλα πήγαν αλλού με αποτέλεσμα να μείνουν κυριολεκτικά "παγωτό". Έτσι δεν άργησαν να τα βρουν σκούρα και κάποιες παίκτριες.

Πιο συγκεκριμένα μετά από το πρώτο "σοκ" κάποιες παίκτριες δεν άργησαν να σχολιάσουν αρνητικά το όλο περιστατικό μιας και δεν είχαν στο νου τους το συγκεκριμένο σενάριο. Αυτό, ήταν κάτι που εκνεύρισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και εννοείται δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι;

Μετά από την δοκιμασία αποχώρησης, αρκετά μοντέλα δεν ήταν σίγουρα για το αν θα καταφέρουν να πάρουν το επόμενο εισιτήριο για το ταξίδι τους στον χώρο του μόντελινγκ.

Όπως φαίνεται όλα φτάνουν στο τέλος τους καθώς ο Σκουλός έκανε μια ανακοίνωσε που τους ξάφνιασε. Κάλεσε μπροστά του 4 παίκτες και τους είπε: «Φέτος, θέλουμε να σας δώσουμε τον λόγο. Θέλουμε να σας εντάξουμε στη διαδικασία αποχώρησης.

Θέλουμε να ξέρουμε πώς αξιολογείτε τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο πλατό θα έχετε την ευκαιρία να σώσετε έναν παίκτη ή ένα ζευγάρι». Τα λόγια του φωτογράφου και κριτή του διαγωνισμού έφεραν σε δύσκολη θέση τους διαγωνιζόμενους μιας και θεώρησαν πολύ νωρίς γι’ αυτή τη διαδικασία.

Έπειτα από λίγα λεπτά η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη και την Στέλλα να έχουν 10 ψήφους έναντι του Θοδωρή και της Ιωάννας που συγκέντρωσαν 6 ψήφους. Έτσι το ζευγάρι που μπήκε στο σπίτι ήταν ο Γιάννης και η Στέλλα.

TAGS