Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Η κίνηση της Ιζαμπέλας έφερε σφοδρές αντιδράσεις

Τι ανέφερε η Νικόλ;

The  Bachelor 2: Η κίνηση της Ιζαμπέλας έφερε σφοδρές αντιδράσεις
TV24 21.10.2021 23:26
Από Ίρις Βίλα

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς από τα πρώτα κιόλας λεπτά έστειλε ένα καινούργιο γράμμα στην βίλα προκειμένου να ενημερώσει τις κοπέλες ποιες θα πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού.

Ο ανταγωνισμός όσο περνάει ο καιρός είναι αρκετά μεγάλος καθώς τα κορίτσια είναι αποφασισμένα να κάνουν τα πάντα μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο ώστε να κερδίσουν όχι μόνο το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά αλλά και να αποκτήσουν το τελικό πολυπόθητο έπαθλο.

Μέσα σε όλα στο ομαδικό ραντεβού τα κορίτσια "πέρασαν από 40 κύματα" καθώς μόνο μια παίκτρια θα μπορούσε να γίνει η "βασίλισσα" Έτσι λοιπόν η Ιζαμπέλα μετά από το λιωμένο κερί της Νικόλ που είχε αποκαλύψει δεν δίστασε να την εκθέσει μπροστά στα μάτια του Αλέξη Παππά.

Η κίνηση της Ιζαμπέλας που έφερε αντιδράσεις στο The Bachelor 2

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Έγινε viral το "καυτό" πλάνο της Ιωάννας - "Έβγαλε μάτια" το ζουμ του κάμεραμαν

Πλακώθηκαν άσχημα παίκτριες του Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Share