Μόλις Χθες 2/12: Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις Χθες 2/12: Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της

Στο σημερινό επεισόδιο (2/12) της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρόκειται να εισβάλλουν νέα πρόσωπα, ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας και την έψαχνε.

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις του Μόλις χθες

Επεισόδιο 49

Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της, τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους, του δίνει και κλειδιά, με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση. Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη όταν καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ψάχνει τα οικονομικά του ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Νώντας πλησιάζει ερωτικά την Έλενα και εκείνη έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει εάν προσπαθήσει κάτι.

Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει έτσι και κάνει κακό στον Μιχάλη. Ο Θάνος καλεί τη Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της και ο Αντώνης, έντρομος, προσπαθεί να την μεταπείσει.

Τι θα δούμε αύριο 3/12

Επεισόδιο 50

Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.