GNTM 4: Το μοντέλο που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό

Έτσι διαμορφώθηκε η τελική τετράδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Το μοντέλο που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό

Η σημερινή (7/12) φωτογράφιση του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητική ωστόσο όλα τα μοντέλα κατάφερα να έχουν πολύ καλή απόδοση. Η Κυβέλη ήταν αυτή που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ένας διαγωνιζόμενος άφησε οριστικά τον διαγωνισμό.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 4

Ο λόγος για τον Αγγαίο, ο οποίος είχε μικρές ατέλειες στις φωτογραφίες του και έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό του διαγωνισμού.

Λίγα λόγια για τον Αγγαίο

Ο Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το modelling για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διαφημιστικά.

Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports και ο,τιδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη. Είναι τύπος που προτιμά να μετανιώνει για κάτι που έκανε, παρά για κάτι που δεν τόλμησε. Το GNTM 4 αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα, καθώς πέρσι κόπηκε στη διαδικασία του bootcamp. H δεύτερη προσπάθεια ελπίζει να είναι και η τυχερή!

Motto: “Bad ideas make good memories”

GNTM 4 Αγγαίος Ποθητός