Φάρμα 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Για την παραμονή τους στην Φάρμα πάλεψαν στο αποψινό (14211) επεισόδιο η Μαρία και η Χριστιάννα, μιας και αυτοί ήταν οι 2 μονομάχοι αυτής της εβδομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα και λίγο μετά τα κλάματα της Σάσας Μπάστα, οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν το αγώνισμα, το οποίο αποτελούνταν από 3 φάσεις.

Τελικά, ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει και τα 3 σερί παιχνίδια ήταν η Μαρία, με αποτέλεσμα η Χριστιάννα να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγα λόγια για την Χριστιάννα Σμαραγδή

Ο αθλητισμός είναι αυτό που την έκανε να βάλει γερά θεμέλια στη ζωή της καθώς ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με αυτόν και δεν έχει σταματήσει από τότε.

Είναι φαν της ομαδικής δουλειάς,της συνεργασίας, της πειθαρχίας, και της ακεραιότητα αφού από τα 10 της ασχολείται με τον στίβο.Αγαπά πολύ τους θετικούς ανθρώπους και δεν επιτρέπει σε κανέναν να προβάλλει τις αξίες της ενώ παράλληλα λατρεύει τις προκλήσεις και την περιπέτεια. Μάλλον για αυτό το λόγο αποφάσισε να μπει στη Φάρμα.

Η Χριστιάννα Σμαραγδή είναι στον χώρο της γυμναστικής και τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με τη pilates και έχει ανοίξει το δικό της studio Pilates μιας και ήταν ένα μεγάλο της όνειρο. Μάλιστα, ασχολείται και με το ραδιόφωνο.

Έκτακτες αποφάσεις στον ΑΝΤ1 για την Φάρμα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Τι συμβαίνει

Δεν πάνε καλά τα πράγματα φέτος για την Φάρμα στον ΑΝΤ1. Ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση είναι μεγάλος και δύσκολος ενώ η prime time ζώνη στην οποία έχει τοποθετηθεί το πρόγραμμα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με Σασμό, MasterChef, Survivor και Γη της Ελιάς.

Η Φάρμα φαίνεται πως είναι το πιο αδύναμο πρόγραμμα ανάμεσα σε αυτά αφού όχι μόνο μένει κατά πολύ πίσω αλλά σημειώνει ποσοστά κάτω του 5%. Που να τα βάλει με τα θηρία;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή 17/1 ημέρα που ήταν πολύ κακή, κάκιστη όλων βασικά, αφού κατάφερε να φτάσει μόνο το 3,9% στο δυναμικό κοινό καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στην prime time ζώνη.

Prime time

  • ANT1: Ράδιο Αρβύλα 21,5
  • ΑΝΤ1: Η φάρμα 3.9
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 13,5
  • APLHA: Άσε μας ρε μαμά 9,8
  • Mega: Η γη της Ελιάς 16,5
  • Mega: Σκοτεινή θάλασσα 7,5
  • ALPHA: Σασμός 20,6
  • STAR: MasterChef 20,4
  • OPEN: Η τελευταία ώρα 3,7
  • ΟPEN: Transporter 3.6
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 18.1

Σίγουρα ο ΑΝΤ1 πρέπει να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Το τέλος δεν φτάνει όπως καταλαβαίνουμε, αφού προστέθηκαν πρόσφατα νέοι παίκτες, άρα σίγουρα η αλλαγή ώρας πλησιάζει αφού παίζει καθημερινά! Μόνη της σωτηρία θα ήταν το Σάββατο αν δεν έπαιζε το Survivor, που φέτος για πρώτη φορά προβάλλεται αυτή την ημέρα.

Από τότε, δε, που μπήκε το MasterChef η αλήθεια είναι έχει δυσκολέψει πολύ περισσότερο η κατάσταση...