The 2night Show: Ο Γιάννης Βασιλώττος ο αποψινός 16/2 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Χριστίνα Σούζη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Ο Γιάννης Βασιλώττος ο αποψινός 16/2 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στην εκπομπή του The 2Night Show δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 16/2 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής υποδέχεται τον Γιάννη Βασιλώττο, τον Μπάμπη από τις Άγριες Μέλισσες και την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη.

Ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής, ο Γιάννης Βασιλώττος ξεδιπλώνει όλα τα ταλέντα του και μιλάει για το πόσο άλλαξε η ζωή του, μετά τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά.Πώς τον υποδέχθηκαν όταν επισκέφθηκε την πατρίδα του, τη Ρόδο;

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο; Γιατί «εξαντλεί» την ενέργεια του Νίκου Κουρή στη διάρκεια των γυρισμάτων; Τέλος, παρέα με την κιθάρα του παρουσιάζει ένα δείγμα από τον «Αποδομημένο Σαίξπηρ», τη δουλειά που σύντομα θα κυκλοφορήσει με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρία Παπαγεωργίου.

«Λιακάδα» φέρνει στο στούντιο του The 2Night Show η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, μοιράζεται με τον Γρηγόρη άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά και μικρά «μυστικά» του καιρού. Πότε μπορεί να γίνει λάθος στην πρόγνωση και σε ποια πόλη είναι πιο δύσκολο να προβλέψεις τον καιρό; Ποιος αποφασίζει για τα ονόματα που δίνονται στις κακοκαιρίες;

Η Χριστίνα Σούζη μιλάει για τη Μετεωρολογία που την οδήγησε, αρχικά, στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση και εξηγεί για ποιο λόγο παραμένει «πιστή» στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Τέλος, λύνει τις απορίες του Γρηγόρη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο: το Σούζη είναι το επώνυμό της ή είναι ψευδώνυμο; Η Σούζη… κάνει σούζες; Πόσο της αρέσει να μιλάει «γαλλικά»;

Οι αποψινοί 16/2 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Λίγα λόγια για την ζωή του Γιάννη Βασιλώττου

Ο Γιάννης Βασιλώττος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μαριτσά Ρόδου. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την έμφυτη κλίση του στην τέχνη και την αγάπη του για τη μουσική, φοίτησε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Εκεί μαθαίνει κιθάρα, πιάνο, κρητική λύρα, κρουστά όργανα, και φωνητική. Σε ηλικία 19 ετών μετακομίζει στην Αθήνα με σκοπό να ακολουθήσει τη μουσική και το τραγούδι. Το 2011 ξεκινά να σπουδάζει φωνητική στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 έως το 2013. Για τα επόμενα δύο χρόνια κάνει ζωντανές μουσικές εμφανίσεις στην Ρόδο, ενώ τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με την υποκριτική χωρίς εκείνος να έχει κάποια σχέση με το θεατρική τέχνη.

Έτσι το 2015 αποφασίζει να δώσει εξετάσεις και αρχίζει τις σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «ΠΡΑΞΗ ΕΠΤΑ» απ’ όπου αποφοιτά το 2018. Το 2017 αφού η υποκριτική τον έχει κερδίσει παρακολουθεί ένα σεμινάριο υποκριτικής τέχνης πάνω στο «Σύστημα Stanislavsky» και την «Μέθοδο» του "Αctors studio". Έπειτα από την αποφοίτησή του από την δραματική σχολή ξεκινά μία συνεχή ενασχόληση ως μουσικός και ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.