"Έσκασε" η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα

Τι θα δούμε απόψε στο Βινύλιο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόψε στις 20:00, το «VINYΛΙΟ» κάνει την ανατροπή και γιορτάζει μία μέρα αργότερα την… Τσικνοπέμπτη, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι ανακοίνωσαν χθες 24/2 πότε θα προβληθεί η τελευταία τους εκπομπή για φέτος.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Βινύλιο και τους Ράδιο Αρβύλα

Αποψε έχουμε, λοιπόν… ΤΣΙΚΝΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο «VINYΛΙΟ», και το τσικνίζουμε με τα 20 κορυφαία cult ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών, αλλά και με ένα special TOP 20 ειδικά αφιερωμένο στα κορυφαία αποκριάτικα τραγούδια.

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, μας υποδέχονται σε ένα αποκριάτικο πάρτι με κομφετί, σερπαντίνες, περούκες και απίθανα κοστούμια, αλλά και πολύ κέφι και χορό.

Φέτος, η ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ πέφτει… Παρασκευή!

Γιατί στο «VINYΛΙΟ» όλα γίνονται!

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στον αέρα

Με τα θέματα της επικαιρότητας ασχολήθηκε η 22/2 εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τα σχολίασε με τον δικό της τρόπο. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, σχετικά με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Αντώνης Κανάκης, θέλησε να ασκήσει τη δική του κριτική στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής πάντα παίρνει θέση στα θέματα στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να συμμετάσχει και να αποτελέσει μια δημόσια φωνή. Πρόσφατα, αντιστοίχως, είχε εναντιωθεί στην Σία Κοσιώνη σχετικά με τις δηλώσεις της στην εκπομπή Προσωπικά.

«Υπάρχει ένα αφήγημα σε κάθε κρίση. Περνάνε ένα non paper και στέλνουν σε υπουργούς ότι αυτή την π@π#ρα θα λέμε από τώρα. Βγαίνουν όλοι και μας λένε ότι όλα είναι πιο φθηνά στην Ελλάδα. Εκτός από ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά και έτσι να ήταν αυτοί οι δείκτες και αυτές οι αναφορές απομονωμένες δεν έχουν αξία.

Για παράδειγμα πληρώνεις εδώ ρεύμα στην Ελλάδα 100 ευρώ και στην Ελβετία 150ευρώ. Βγαίνω και λέω έχουμε φθηνότερο ρεύμα εδώ. Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα ο κατώτατος μισθός είναι 600 ευρώ και στην Ελβετία είναι 2.000 ευρώ οπότε καταλάβετε στη συνάρτηση με άλλους δείκτες τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.