MasterChef 6 - Βασίλης Βαλέχας: Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τον παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Η καταγωγή, η ηλικία και η ζωή του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Βασίλης Βαλέχας: Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τον παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Ο Βασίλης Βαλέχας έχει υπάρξει ήδη μια φορά υποψήφιος στο MasterChef 6, ωστόσο αυτό δεν τον έχει πτοήσει καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει έχει έρθει με φόρα για να αρπάξει τον τίτλο του νικητή. Ο επίδοξος σεφ είναι Αθηναίος, οι θεατές αλλά και συμπαίκτες του φαίνεται να τον έχουν αγαπήσει αρκετά, ενώ το αγαπημένο του υλικό είναι ο βασιλικός.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Βαλέχα στο MasterChef 6

  • Ο Βασίλης δεν ξέρει αν θα είναι ο επόμενος MasterChef της Ελλάδας αλλά θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρει.
  • Είναι 34 ετών.
  • Ήταν πολύ cool στην οντισιόν του και έτσι θέλει να είναι στη ζωή του.
  • Είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει του ριάλιτι και έχουμε πολλά να δούμε από αυτόν.
  • Πιστεύει πως άξια και με το σπαθί του κέρδισε τη θέση του στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022.

Η κίνηση της Φανής που συγκίνησε τους παίκτες

Στο 25/2 επεισόδιο του MasterChef 6 η μπλε ομάδα βρέθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας μετά από την ήττα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Αυτοί που βγήκαν στον τάκο ωστόσο με συνοπτικές διαδικασίες ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Βάσιλης Μπόλλος και ο Γιάννος Σδούγκας.

Έτσι, λίγο αργότερα η Φανή Ζιώγα κατέβηκε από τον εξώστη και αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας και να σώσει τον Βασίλη Μπόλλο. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και ζητώ συγνώμη από την κόκκινη ομάδα που δεν είχα την ψυχολογία να προσφέρω πόντο.

Παιδιά, συγνώμη που λέω ότι χαίρομαι που κερδίσαμε αλλά εμένα ο στόχος μου είναι αυτός. Και πιο κοντά θα φτάσω με το να κερδίζω όπου κι αν βρίσκομαι.

Αν λοιπόν μου στερήσει, Βασίλη, το ότι σου δίνω την κάρτα τον στόχο μου, τουλάχιστον θα το κάνει αλλά εγώ θα έχω κρατήσει την ταυτότητα μου και την αξιοπρέπεια μου ακέραια».