X-Factor: Οι auditions συνεχίζονται και η ανυπομονησία μεγαλώνει

Ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Οι auditions συνεχίζονται και η ανυπομονησία μεγαλώνει

Οι auditions του «X - Factor» συνεχίζονται στο MEGA και είναι γεμάτες μουσική, όνειρα και εκπλήξεις! Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10, και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο MEGA. Ύστερα, από την ανακοίνωση για την παρουσίαση από τον Ανδρέα Γεωργίου και τα πρώτα πλάνα του από τις πρόβες, έχουμε μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη του σόου. Τι θα δούμε, όμως, στο σημερινό επεισόδιο;

Οι auditions συνεχίζονται και η ανυπομονησία μεγαλώνει

Το «X Factor», το επιδραστικό μουσικό talent show που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα αστέρια παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική. Με μαγευτικές φωνές και χροιές, εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλα τα είδη μουσικής και προσωπικές ιστορίες θέλησης και θάρρους, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, με εύστοχο μουσικό κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο «Ναι!», αλλά και να καθοδηγήσουν με σεβασμό όσους χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Ποιοι θα τους ενθουσιάσουν και θα περάσουν στη φάση του bootcamp;

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και μετά την εμφάνισή τους.

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του X - Factor, Λούκας Γιώργκας για την συμμετοχή του στο σόου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 μέσα από την εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. (Δείτε επίσης εδώ τι έχει αναφέρει και για την σύντροφό του)

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας καθώς τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο «X-Factor» αφού ήταν και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού .

Έτσι, ο ίδιος ανέφερε πως: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου. Η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι «Αν μ αγαπάς». Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε αρχικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά, αλλά τώρα της φερόμαστε «βασιλικά». Είμαι μακριά από την οικογένειά μου 17 χρόνια. Μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου», πρόσθεσε.

«Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου. Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι την έχω εγώ»