Masterchef 6 highlights 1/6: Οι δύο φιναλίστ στην τρίτη φάση λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 1/6: Οι δύο φιναλίστ στην τρίτη φάση λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Απ' όλα είχε και το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 1/6 στο Masterchef 5, μετά την αποχώρηση ενός από τα φαβορί, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, γεγονός που έχει φέρει αναταράξεις αλλά και ανακατατάξεις. Έχουν μείνει δύο και όλα παίζονται στον πόντο.

Τα 1/6 highlights του Masterchef 6

Οι δοκιμασίες στη τρίτη φάση του τελικού

Ο μεγάλος τελικός του Masterchef 6 είναι πάρα πολύ κοντά και μετά την αποχώρηση βόμβα στη δεύτερη φάση, οι δύο φιναλίστ του έμειναν στο show, το βράδυ της Τετάρτης 1/6 ήρθαν αντιμέτωποι με τη επόμενη δοκιμασία.

Μεταφερόμενοι σε έναν χώρο του Σταύρος Νιάρχος, η Πόπη και ο Παναγιώτης με μεγάλο ενθουσιασμό άκουσαν πως θα πρέπει να βγάλουν 3 πιάτα σε μια δοκιμασία αντιγραφής. Πιο αναλυτικά, το πρώτο ήταν σαλιγκάρι της θάλασσας, το δεύτερο ένας τραγανός ηλίανθος με μπακαλιάρο, σάλτσα από βανίλιες, ελληνικό χαβιάρι και μία σαλάτα εποχής ενώ το τρίτο ήταν ένας μπάμπουρας.

O παίκτης που ξεχώρισε στην τρίτη φάση του τελικού

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αντιγραφής, τα απαιτητικά και ιδιαίτερα πιάτα αξιολογήθηκαν και τελικά ο Κουμουνδούρος ξεχώρισε λίγο παραπάνω με τις υφές και τις παρασκευές στα πιάτα του, με αποτέλεσμα να είναι ένα κλικ πιο μπροστά από αυτές της συμπαίκτριάς του, Πόπης.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.