Νέα κωμωδία στο κανάλι του ANT1 - Δεν θα θέλετε να την χάσετε!

Από Δευτέρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα κωμωδία στο κανάλι του ANT1 - Δεν θα θέλετε να την χάσετε!

Όσο οι συζητήσεις για τις αλλαγές στα κανάλια και τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στο καθένα από αυτά ή θα πάρουν μεταγραφή για κάποιο άλλο συνεχίζονται, αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα παρακολουθούμε αυτή την εποχή που οι εκπομπές σταματούν και χρειαζόμαστε κάτι ενδιαφέρον για να περνάει η ώρα ευχάριστα.

Ο σταθμός του ANT1 έχει φροντίσει γι' αυτό και από την Δευτέρα 13/6 κάθε απόγευμα στις 16:00 θα μας κάνει συντροφιά η σειρά Superstore. Η κωμωδία είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη!

Το Superstore έρχεται στον ANT1

Τρελές καταστάσεις, αλλά και υπερβολικά ανθρώπινες, χιούμορ, βιτριολικές ατάκες και καλογραμμένοι χαρακτήρες, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, μέσα από ένα sitcom αμερικανικής παραγωγής που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC (2015 – 2021), και προτάθηκε για βραβείο GLAAD Καλύτερης Κωμικής Σειράς.

Με φόντο ένα «Superstore», ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας μοναδικής οικογένειας υπαλλήλων που ανέχονται καθημερινά πελάτες, υποχρεώσεις, εντός και εκτός δουλειάς, αλλά και ο ένας την παρουσία του άλλου. Ενθουσιώδεις αρχάριοι, αδιάφοροι βετεράνοι, ανίδεο εποχικό προσωπικό, αφοσιωμένοι προϊστάμενοι, όλοι τα βάζουν με κυνηγούς ευκαιριών, επεισοδιακές εκπτώσεις και ανιαρά σεμινάρια.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία που ακολουθεί τις προσωπικές ζωές και τις σχέσεις των «υπαλλήλων» της, «αγγίζει» σύγχρονα ζητήματα και έχει την υπογραφή του παραγωγού του «The Office», Τζάστιν Σπίτζερ. Στο «Superstore» πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Αμέρικα Φερέρα («Ugly Betty») και ο Μπεν Φέλντμαν («Mad Men», «A to Z»).

«Στροφή» στη μυθοπλασία για το κανάλι

Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά) και το κανάλι του Αμαρουσίου, ετοιμάζει ήδη τις νέες σειρές που θα παρουσιάσει στο κοινό την επόμενη σεζόν.

Όπως είδαμε φέτος, όλα τα κανάλια αποφάσισαν να επενδύσουν στη μυθοπλασία και όχι άδικα αφού ο κόσμος έδειξε ότι έχει κουραστεί από τα ριάλιτι και προτιμά μία ποιοτική σειρά με ωραίο σενάριο και πολύ καλούς ηθοποιούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους ηθοποιούς που κάνουν παραδοσιακά θέατρο, να επιλέγουν την τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει μία κωμική σειρά, παραγωγής της, JK Productions.

Εκτός Υπηρεσίας ΑΝΤ1

Η σειρά αναμένεται να ονομαστεί «Εκτός Υπηρεσίας» και το σενάριο της υπογράφουν ο Μάκης ΠΙτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό.

TAGS