Γη της Ελιάς: Δραματικές ώρες για τον Ισίδωρο και το Μάνο - Έρχεται η πρόνοια για να πάρει την μικρή

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Δραματικές ώρες για τον Ισίδωρο και το Μάνο - Έρχεται η πρόνοια για να πάρει την μικρή

Δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένεια των Βρεττάκων όπως θα δούμε την Τετάρτη 22/6 στη Γη της Ελιάς, καθώς μετά το θάνατο της Φανής, το μέλλον του παιδιού είναι αβέβαιο και ήδη η πρόνοια έχει κάνει την επίσκεψή της προκειμένου να ενημερώσουν για την κατάσταση τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Τη ίδια στιγμή η Αντιγόνη μαθαίνει τα νέα και η αγωνία της φτάνει στο θεό ενώ θα αποκαλύψει και την αλήθεια για τη σχέση της με...

Μην χάσετε απόψε στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 221 - Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι.

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.

Έριξε τα μούτρα του ο Στάθης και το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια

Πανικό προκάλεσε στους χρήστες του Twitter στο 20/6 επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» (δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση), καθώς ο Στάθης προσπάθησε να τα ξαναβρεί με την Εύα, ενώ δεν δίστασε να της παραδεχτεί τα συναισθήματα του και ότι του λείπει πολύ η παρουσία της.

Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Εύα και της παραδέχτηκε το πόσο πολύ του λείπει και της ζήτησε και πάλι να είναι μαζί. Εκείνη η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά του αρνήθηκε, μιας και δεν του έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη, μετά από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το highlight του επεισοδίου, καθώς παρακολουθήσαμε τον θάνατο της Φανής, που επισκίασε όλα τα άλλα.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα έμεναν ασχολίαστα από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν την ατελέσφορη προσπάθεια του Στάθη.