Σοκ στην Γη της Ελιάς - Βρίσκουν στην παραλία το πτώμα μιας κοπέλας

Οι αποψινές 22/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ στην Γη της Ελιάς - Βρίσκουν στην παραλία το πτώμα μιας κοπέλας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 22/9 επεισόδιο της Γης της Ελιάς (στην οποία εισβάλλει κι ένας πασίγνωστος ηθοποιός) καθώς ένα πτώμα μια νεαρής κοπέλας βρίσκεται στην παραλία.

Οι αποψινές 22/9 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Επεισόδιο 4

Ο Λυκούργος αμέσως τρέχει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την νεαρή που δολοφονήθηκε μπροστά του. Τα σοκάκια της Μάνης γεμίζουν αφίσες ντροπιαστικές της Εύας, από την Ασπασία και την Αρετή. Η Ισμήνη αποφασίζει να χωρίσει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντας του το νυφικό που κρατά στα χέρια της. Ο Άρης ρίχνει το τελευταίο του χαρτί στην Ευτυχία, όμως εκείνη δηλώνει πως δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση….

Η Χρυσούλα ετοιμάζει ένα πανούργο επαγγελματικό σχέδιο στην ταβέρνα του Χρήστου, με σκοπό να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Μάρτυρες κατηγορίας για την δική της Αθηνάς θα κληθούν η Ιουλία, ο Μάνος και ο Ισίδωρος, ωστόσο και οι τρεις θα επιλέξουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Τι θα δούμε αύριο 23/9

Επεισόδιο 5

Ο Λυκούργος δίνει την δική του εκδοχή στον Κουράκο, για το δαχτυλίδι κειμήλιο των Βρεττάκων που φορά ο άντρας που δολοφονεί εν ψυχρώ την νεαρή κοπέλα στο βίντεο.

Η Αθηνά σύντομα θα καταλάβει πως για να επιβιώσει μέσα στην φυλακή πρέπει να κάνει συμμαχίες. Την ίδια στιγμή η μητέρα της Μαρία, κάνει της δικές της έρευνας για την βοηθήσει. Ενημερώνει τον Λυκούργο για την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος προς την Αθηνά και του ζητά να χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο στη δική…..

Την ίδια στιγμή, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε αντίδραση, λέει στον Ισίδωρο και την Μυρτάλη πως αυτά που θα ακουστούν στο δικαστήριο θα μαυρίσουν την μνήμη του Ιπποκράτη.

Τα μαθήματα για την Βασιλική, στη σχολή της ξεκινάν, ενώ η Μαρίνα και ο Μάνος γράφουν την μικρή Αγγελική στην πρώτη δημοτικού στο σχολείο της Αερόπολης. Οι ζωές του Φιλίππου και της Βασιλικής θα κινδυνέψουν, καθώς θα πέσουν θύματα απαγωγής.