«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» 27/9: Ο Εγκέφαλος στριμώχνει τον Πετράν όλο και περισσότερο

Όσα θα δούμε στο αποψινό ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» 27/9: Ο Εγκέφαλος στριμώχνει τον Πετράν όλο και περισσότερο

Συνεχίζεται στο αμείωτο το ενδιαφέρον για τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που έχει επανέλθει γεμάτη ανατρεπτικά και ξεκαρδιστικά επεισόδια. Έτσι μετά το χθεσινό 26/9 όπου είδαμε την σύλληψη του παπά και του Σώτου, απόψε 27/9 θα δούμε τους τρεις καμπαλέρος του Πλάτανου να βρίσκουν νέους τρόπους να διώξουν τους κοινοβιακούς.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 27/9 του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αβγό, μιας και ο Εγκέφαλος τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες, με τη βοήθεια της Καλλιόπης. Η Κατερίνα με τον Παναγή ψάχνουν υλικά για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους.

Ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο. Θα βρουν τρόπο οι τρεις... καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται ο Τυμπανιστής για τα αβγά που... αγνοούνται;

Το χαιρέτα μου τον Πλάτανο ετοιμάζεται για νέα επεισόδια

Επόμενο επεισόδιο Τετάρτη 28/9

Ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το... «τελευταίο βράδυ» του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν, ενώ ο Πετράν, που μαθαίνει πως τα λεφτά των Πλατανιωτών τα κρύβει η Μάρμω στο σπίτι της, ετοιμάζεται να τα κλέψει.

Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης το ‘χουν βάλει σκοπό ζωής να ξεπεράσουν τη Χρύσα και η γιατρέσσα μας δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη με τίποτα. Γνώμη δεν αλλάζει ούτε ο Σίμος όμως, που είναι αποφασισμένος να χωρίσει τα τσανάκια του με την Τούλα αν δεν αρχίσει να τον σέβεται... όπως του αξίζει! Κι ενώ η Βαλέρια στήνει μια fake αυτοκτονία για να φέρει τον παπά με τα νερά της, η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη και ο Τυμπανιστής μαθαίνει πού βρίσκεται το αυθεντικό αβγό... από σπόντα!